A JIMMY mindig újít valamit. A legújabb termékük egy atkaporszívó matractisztító, amivel sterilizálhatjuk az ágyneműt és még a matracunkat is kiporszívózhatjuk vele a csírátlanító UV fénnyel kombinálva.

JIMMY JV11 UV sterilizáló atkaporszívó 4

A JIMMY JV11 UV sterilizáló porszívó 4000Pa szívóerővel rendelkezik, amivel a port és az elhalt hámsejteket eltávolíthatjuk a textilszövetek közül.

JIMMY JV11 UV sterilizáló atkaporszívó 2

A JIMMY UV sterilizáló több módot is bevet a tisztításhoz, így nem csak egy motorikusan forgó fejet kapunk a szövet alaposabb kitisztításához a szívóerő mellé, hanem UV világítást is. Az UV fény csírátlanító hatása már régről ismert, így akár a baktériumokat is képes likvidálni.

JIMMY JV11 UV sterilizáló atkaporszívó 1

A 22 centiméter széles szívónyílásának köszönhetően fertőtleníthetünk, ezzel csökkenthetjük a baktériumok, atkák életterét. A JIMMY JV11 UV sterilizáló atkaporszívó matractisztító európai raktárból (CZ) rendelhető meg, amihez még kedvezmény kódunk is van. Így 79.99$-ba, azaz 26.000 forintba kerül, ingyenes szállítással.

A JIMMY JV11 UV sterilizáló atkaporszívó matractisztítót itt találod meg

🔹Kupon : BGa6cb0b

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás