A TOPSHAK nem olyan rég bukkant fel a Banggood kínálatában is, szerencsénkre sok termékük beszerezhető európai raktárból is, így áfa és vámmentesen juthatunk hozzá a kiegészítőikhez. Elektromos gyalu, csiszoló, csavarbehajtó, fúró, ágaprító, tehát jó sok termék található meg a gyártó kínálatában.

TOPSHAK TS-ED3 elektromos csavarbehajtó

A gyártó ezen terméke 30Nm nyomatékkal rendelkezik, ami természetesen szabályozható, mindezt 20 lépésben és 2 sebességi fokozattal 0-400RPM és 0-1650RPM között.

A fúrótokmány mérete 3/8”-os, 10 milliméteres. A TOPSHAK TS-ED3 modellel csavarozhatunk, de akár fúrhatunk is. Nem kell áramforráshoz sem csatlakoztatni, hiszen akkumulátorról üzemel, ami 20V/2Ah modell. A csomagban kapunk 32 bit fejet, 10 fúrószálat, flexibilis toldót is.

TOPSHAK TS-ED3

Van brushless motoros modell is TOPSHAK TS-ED1 néven, ami olcsóbb is, mint ez a verzió és szintén európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg, a kuponnal csak 37$

Kupon:BG40e016

____________________________________________________

TOPSHAK TS-ESD1 elektromos csavarbehajtó, kuponnal csak 15$

2000mAh-s akkumulátor van a kis elektromos csavarbehajtóban, ami 220RPM-re képes és a mellékelt USB-s töltőkábellel tölthetjük fel a már említett akkumulátorát.

flexibilis toldót és számos fejet is kapunk hozzá a csomagban, szám szerint 34-et, hogy minden könnyebb otthoni munkának neki tudjunk kezdeni. A kedvezmény kóddal meglepően baráti az ára, mert csak 15$-ba kerül európai raktárból (PL) áfa és vámmentesen.

TOPSHAK TS-ESD1 elektromos csavarbehajtó

🔹Kupon : BG79a299

____________________________________________________

TOPSHAK TS-ESD2 akkus csavarbehajtó

A TS-ESD2 előnye, hogy a fej rész dőlésszöge állítható, így a markolattal egy vonalban hajtható ki, ezzel pedig akár a legkisebb helyekre is beférhetünk vele.

Elöl LED világítással is felszerelték, hogy a sötét helyeken is megtaláljuk a csavar helyét. A sebessége több fokozatban állítható, 1-4Nm nyomatékot is használhatunk, ha ki vagy be szeretnénk hajtani a csavarokat. Kiegészítőként kapunk egy flexibilis toldót, amivel az igazán kis helyekhez is odaférhetünk, de emellett bit fejeket is kapunk, számszerit 32 darabot, hogy teljes legyen a szett.

2000mAh-s akkumulátor van a kis elektromos csavarbehajtóban, ami a fejet 220RPM sebességgel tudja pörgetni. Jó hír, hogy a töltéshez nem kell kivennünk az akkumulátort, hanem azt egy USB kábellel könnyedén telepumpálhatjuk energiával.

A kedvezmény kóddal meglepően baráti az ára, mert csak 16$-ba kerül európai raktárból (PL), a szállítás pedig ingyenes

🔹Kupon : BG44b26c

 

A TOPSHAK rengeteg elektromos szerszámmal rendelkezik, ezen az oldalon megtaláljátok az összes terméküket. Az európai raktárhoz válasszátok a CZ, PL raktárakat. Ha kupont szeretnél egy termékre, akkor írj nekünk Facebook-on és keresünk hozzá.

topshak szerszámok

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás