Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. USB-s WiFi vevő, autós telefontartó, mini porszívó és sok minden más is.

BlitzWolf®BW-NET5 mini WiFi vevő

Az USB porthoz csatlakoztatható a BlitzWolf vevőegysége, ami akkor is jól jön, ha az asztali számítógépbe nem szeretnénk külön kártyát szerelni vagy a laptophoz szeretnénk egy külső vevőt csatlakoztatni az USB porton keresztül.

A 2.4GHz-es frekvenciát támogató USB stick maximum 300mbps adatátviteli sebességre képes és Windows 7, 8, 10 rendszerekhez külön driverre sincs szükségünk. A spanyolországi ES raktárból csak 13$-ba kerül.

BlitzWolf®BW-NET5 mini WiFi vevő

_____________________________________________________

Már nagyon sokszor írtunk róla, de 20 ezer forint alatti árával remek ajánlat

A BlitzWolf BW-SDB2 XR Soundbar 40W teljesítményre képes, vezetéken keresztül, de a Bluetooth kapcsolatnak hála, vezeték nélkül is csatlakozhatsz hozzá.

Olvasd el a tesztünket

4 hangszóróval látták el, nem csak HDMI, hanem optikai, coax hanem USB port is kapott rajta helyet, van subwoofer kimenet, de Bluetooth-al is ellátták, így a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonról is hallgatgatjuk róla a zenéinket. Az érintésérzékeny felületnek köszönhetően választhatjuk ki melyik forrást is szeretnénk hallani, illetve ezeknek a gomboknak köszönhetően szabályozhatjuk a hangerőt is, de az opciókat akár a távirányítóról is beállíthatjuk.

EU csatlakozóval, a CZ raktárból pedig áfa és vámmentesen, méghozzá ingyenes szállítással rendelhető.

A BlitzWolf BW-SDB2 XR 40W Wireless Soundbar a kedvezmény kóddal 56.99$-ba (~20.000 forintba kerül) európai raktárból

🔹Kupon : BGHU1531 vagy BG2d2f3d

_____________________________________________________

DIGOO időjárás állomás

A Digoo nagyon ott van az időjárásállomások piacán, hiszen mindegyik termékük hozza a kötelezőket az árakat alacsonyan tartva.

Az új modell is rendelkezik egy külső egységgel, amit 3 AAA méretű elemmel bírhatunk működésre, a kijelzővel ellátott belső vevő pedig USB portról működtethető. Óra és dátum kijelzésre is képes, emellett mutatja a holdfázist is.

Kijelzi a külső és belső hőmérsékletet és páratartalmat, illetve a légnyomási adatokat minden 12. percben frissíti.

Az európai CZ raktárból áfa és vámmentesen rendelhető, a kuponnal csak 20$-ért

🔹Kupon : BGHU1540

_____________________________________________________

MX9 TV Box Android 10 rendszerrel

Még nem volt szerencsénk az MX9 médialejátszóhoz, de a négy magos RockChip RK3228A mellé 4GB rendszermemóriát és 64GB tárhelyet pakoltak. Meglepő. hogy a box csak 28$-ba kerül a kedvezmény kóddal.

Alacsony ára ellenére számos csatlakozóval ellátták, így 3xUSB portot, memóriakártya olvasót, SPDIF, AV, ethernet és HDMI csatlakozóval is fel lett szerelve. Távirányítót és EU szabványú adaptert is mellékelnek hozzá.

A TV BOX-ot itt találod meg, a szállításhoz az EU Priority Line opciót válaszd

🔹Kupon : BGHU1545

_____________________________________________________

BlitzWolf BW-CF2 telefon tartó

A BlitzWolf új megoldására lehet, hogy magyarázatra van szükség. Bár van rajta USB port, ez nem egy telefontöltő. Az infravörös szenzora arra való, hogy ha kinyitjuk a motorikusan mozgatható karokat és betesszük a telefonunkat, automatikusan rázáródjanak.

Akkumulátorral is ellátták, de ez arra való, hogy feltöltsük azt és a 200mAh kapacitás körülbelül 1 hónapos használatra elég, ahogy kinyitja vagy bezárja a karjait.

Ez a termék is európai raktárból rendelhető és szerencsére kedvezmény kódunk is van rá

🔹Kupon : BGHU1548

_____________________________________________________

72$ helyett még mindig csak 30$ az európai raktáras szőnyeg

Méghozzá a nagy, 160×230 centiméteres méretű modell a kedvezmény kóddal is körülbelül 10 ezer forintba kerül a 29.99$-os árat átszámolva. Európai PL vagy CZ raktárból rendelhető, így pár munkanap alatt meg is érkezhet és a szállítás ingyenes.

Csak bizonyos színű modell érhető már csak el, mert a készletek nagyon gyorsan fogynak a remek árnak köszönhetően.

Kupon: BGGRJA132

_____________________________________________________

BlitzWolf® BW-AD1 mini porszívó

Akkumulátort is kapott a gyártó kisméretű kézi porszívója. A lakás tisztántartására esélytelen lenne hadba fogni, inkább csak kisebb munkákat bízzunk rá, hiszen 4.3Kpa szívóereje nem a legnagyobb. Cserébe olcsó és ezt is európai raktárból rendelhetitek meg, hogy pár munkanappal később már otthon használhassátok.

USB-C portján keresztül tölthető fel az 5000mAh kapacitású akkumulátora, amivel a mini, 53 milliliteres tartályába szippanthatjuk a szennyeződéseket.

BlitzWolf® BW-AD1 mini porszívó

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás