A TESSA TS-301-DE egy olyan kiegészítő, amivel sok helyet spórolhatunk, hiszen a hálózati aljzathoz csatlakoztatva elosztóként és USB töltőként is használható.

Kocka forma három darab 100-250V-os aljzattal, ami EU szabványú csatlakozóval lett szerelve, így természetesen idehaza is használhatjuk. Ahogyan a többi hasonló kiegészítő, ennél is maximum 2500W teljesítményű fogyaszthatót köthetünk rá.

A három aljzat mellett három darab USB portot is kapott. Ugyan gyorstöltést nem tud, de nem kell külön adaptereket használnunk a telefon, táblagép, okosóra, stb. töltéséhez.

A kis kocka kapcsolót is kapott, hogy egy mozdulattal áramtalaníthassuk a rákötött eszközöket.

A TESSAN TS-301-DE az előrendelői akcióban 22.99$-ba kerül

A TESSAN más termékekkel is jelen van a piacon, így érdemes megnézni a további termékeiket, illetve a BlitzWolf hasonló elosztóit, amik vezetékkel is rendelkeznek

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás