Egy átlagos gyártó terméke nem átlagos hangzással. Talán ez a legrövidebb jellemzése a BlitzWolf BW-SDB2 XR soundbarnak, amivel a TV hangszórójából megjelenő unalmas hangokat is izgalmassá lehet varázsolni.

BlitzWolf soundbar európai raktárból

P1150761

A hosszú dobozon beül kiegészítőként kapunk egy optikai kábelt, leírást és távirányítót is az európai szabványú adaptere mellett. A 4 kilogrammos súly szerencsére nem túl sok, a 90 x 9.8 x 6 centiméteres méretével épp ideális a jelenlegi 40 colos tévém elött. A felső és frontrész egy darabból kifaragott alumínium borítást kapott, a hátsó részen fát találunk, amivel kifejezetten jól néz ki. Ezzel minőségi termék érzetét kelti a BlitzWolf hangszórója. A letisztult, ezüst előlapot a baloldalon található gyártói logó és a jobbján elhelyezett megjelentő töri meg, ami felett érintésérzékeny gombokat találunk. A távirányítón minden fontos vezérlő megtalálható úgy, mint a hangerő, némítás, hangszín, Bluetooth és vezeték nélküli módban a zeneváltás, megállítás/lejátszás gyorsbillentyűk.

P1150755

A BlitzWolf BW-SDB2 XR Soundbar érdekes pontja a hátsó rész, ahol a csatlakozók kaptak helyet. Itt találjuk a 18V/2A-es adapterének aljzatát, koax és optikai csatlakozást, AUX, USB, HDMI ARC és subwoofer kimenetet.

P1150747

A BW-SDB2 XR négy aktív hangszórót kapott, két magas és két középtartományért felelős drivert, a mély hangokért passzív membrán felel. Ez egyeseknek jó, másoknak rossz hír lehet. Előnye, hogy ha halkan szeretnél hallgatni valamit, akkor a mély hangok nem fognak búgni, ezáltal nem kelted fel a szomszéd szobában alvó gyerekeket. A hátránya, hogy mivel az apró hangszórók által keltett légáramlat aktiválja a mélynyomókat, ezáltal ahhoz, hogy kicsald a már említett basszusokat, kicsit fel kell hangosítani a soundbart, hogy a háza belsejében mozgó levegő a basszusokért felelős mélyeket is megmozgassa. Ez körülbelül annyit jelent, hogy a hangerőskálán elérhető 1-30-ig terjedő hangerőtartomány 1-8 lépcsőjében még nem halljuk ki a brummogó mélyeket. Onnan feljebb tekerve a volume csúszkát viszont már szépen előjön a basszus és dübörögnek a filmben a robbanások és kellemesen brummognak a zenékben a mély hangok.

bw soundbar

A távirányítóról három hangképet is elérhetünk:

  • news,
  • movie,
  • music,

Én szinte mindenhol a music opciót választottam ki, még filmnézésnél is, nekem ez volt a legkiegyensúlyozottabb hangszín az összes közül. Ám tudom, hogy bármilyen értékelést olvastok, mindenhol sztárolják, de azért én szívesen belenyúltam a hangszínszabályzóba, hogy kicsit kiegyensúlyozottabb hangot csaljak ki belőle.

A televízióm mondhatni egy ősrégi modell, így én az optikai csatlakozás mellett döntöttem, de elérhető a HDMI ARC is, aminek előnye, hogy automatikusan, a sounbaron keresztül szólaltatja meg a hangokat, illetve ezzel egyetemben a TV-n keresztüli hangerőszabályzás által módosítható a sounbar hangereje is. Illetve a TV be és kikapcsolásával automatikusan be, illetve kikapcsolja a spundbart is.

P1150764

Van Bluetooth 4.2 kapcsolat, ami támogatja a A2DP V1.3, AVRCP V1.6, GAVDP V1.3, HFP V1.7, HID V1.1, IOPT, SPP V1.12 profilokat is. A vezeték nélküli hatósugár 10 méteres körzetében a táblagépünkről, telefonunkról, de akár a laptopunkkal a soundbarra csatlakozva rajta keresztül hallgathatjuk a kedvenc zenéinket.

A BlitzWolf BW-SDB2 XR megkedvelése abból a pofonegyszerű tulajdonságokból adódik, hogy egyben megkapunk mindent ahhoz, hogy a TV hangját vagy a telefonunkon játszott zenét hallgassuk. A külső megjelenés vállalható, hiba nincs a működésben és a hangja sem rossz. Persze sose hasonlítsuk össze egy 200.000 forintos soundban hangjával. De aki okosan vásárol, az tudja, hogy mit kap a pénzéért. Ennyiért pedig jó vétel a gyártó hangkeltője, amit európai raktárból áfa és vámmentesen vásárolhatsz meg.

BlitzWolf® BW-SDB2 XR 85$-ba kerül a Banggood európai raktárából

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás