A BlitzWolf AirAux családjának új tagja a BlitzWolf AirAux AA-GCR3, ami egy új külső hangszóró, ami a gamer vonalra tervezve RGB színekkel rendelkezik.

Megjelenését tekintve a gamer vonalat követi, ami jól illik a gyártó által bemutatott gamer fejhallgatójukhoz és gamer székükhöz egyaránt. Az AirAux AA-GCR3 modell RGB világítással rendelkezik, amelyből kiválasztható a lassú vagy gyors színátmenet, a lágyan pulzáló mód vagy az általunk beállított szín is. Ezeket a hangszóró csatlakozóján található vezélővel állíthatjuk be.

A sztereó hangszóró párost USB porton keresztül láthatjuk el energiával, mig a hanghoz egy 3.5 milliméteres csatlakozóval szerelt kábel tartozik. Ezek mellett Bluetooth 5.0 kapcsolatot is kapott, így a mobiltelefonunkon játszott zenét is a hangszórón hallgathatjuk.

Specifikációk:

  • Hangszóró mérete: 2.5 inch,
  • Frekvencia: 80-18kHz

A BlitzWolf AirAux AA-GCR3 82 x 179 x 102 milliméteres méretekkel rendelkezik, teljesítménye 2 x 5W. A BlitzWolf AirAux AA-GCR3 megrendlhető a Banggood webáruházban, ahol a kedvezmény kóddal jelenleg 38.99$-ba kerül. Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

A BlitzWolf AirAux AA-GCR3 hangfalat itt találod meg

Kedvezmény kód: BG4e807c

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás