A BlitzWolf BW-VP11 az olcsó projektorok piacán lehet jó választás, ami remek eszköz, hogy 720p-ben tudjuk kilőni a falra az estére választott filmet, a focimeccset vagy épp a gyerekeknek a legújabb mesefilmeket.

BlitzWolf BW-VP11BlitzWolf BW-VP11-2

Műanyag habszivacsban bújik meg a projektor és a kiegészítői, mint az EU szabványú vezetéke, AV, HDMI kábel, a távirányító és leírás. A 17.1 x 25 x 7.9 centiméteres méret mellé 1.4 kilogrammos súly társul.

BlitzWolf BW-VP11-3

BlitzWolf BW-VP11-5

A sötétszürke, már-már fekete műanyag borítás kopogós, igazi olcsó termék benyomását kelti. Az objektív lencséje melletti átellenes oldalon a szimmetriára törekedtek, így egy íves, fényes dizájnelemmel látták el. A frontrészen egy kupak alatt találjuk a fókuszgyűrűvel és trapézkorrekcióval ellátott lencsét. Becsületükre váljék, hogy arra is gondoltak, ha távirányítóval használnánk a projektort, akkor nem ártana, ha előre és hátra is tesznek egy infra vevőt, így ezt is kipipálhatjuk. Hátulra került az AV, VGA és HDMI bemenet, két USB port és egy audió kimenet. Az oldalsó panelen a tápcsatlakozó aljzatát találjuk. Körben szellőzőnyílások és a hangszóró rácsa található a kis dobozon. Felülre kerültek a navigációs gombok, amik sajnos elég hangosan kattannak.

BlitzWolf BW-VP11-6

1.5 és maximum 5 méteres távolságból 50-170 col közötti képet képes a falra vetíteni. A szabványos ¼-es menet által akár a plafonra is rögzíthetjük, de mivel csak egy menet található rajta, így bár nem fog leesni a mennyezetről olyan konzolt kell keresnünk, amivel pontosan beállíthatjuk majd a projektor dőlésszögét.

BlitzWolf BW-VP11-8

A kis eszközzel maximálisan 1280 x 720 pixeles képet tudunk kivetíteni, természetesen a bemenet lehet FullHD is, de attól még mindig csak HD felbontású képet fogunk látni. A fókuszgyűrűvel beállíthatjuk a képélességet, lehetőségünk van trapézkorrekcióra is, azonban az itt is észrevehető, hogy a kép középpontja élesebb, mint a széleken. Zoom nincs rajta, ezt ne is keressük, az már más kategória. A gyári adatok szerint a fényerőssége 6000 Lumen. Fénymérővel még most sem rendelkezem, de ha egyre több projektor fog megfordulni nálam, lassan azt is be kell szerezzek. Nappali fény mellett már halvány, így, ha filmezni akarunk húzzuk be a sötétítőket. Természetesen állíthatjuk a fényerősséget, ami nappal még jótékony hatással is van a képre, de éjszaka minden csak kifakul tőle.

A szoftvere könnyen kezelhető felületet kapott, amiben minden fontos és egyszerű menüpont elérhető. Nem Android rendszert futtat a kis eszköz, de azért egy-két dolgot így is megtehetünk vele. Például USB porton keresztül lejátszhatunk rajta mp3 fájlokat vagy nézhetünk jpg képeket. Videófájlok közül támogatja az ismertebb mp4, mov kiterjesztéseket is. Ha filmet néznék, inkább kössünk rá egy TV boxot, laptopot vagy valami rendes lejátszót. Szerencsére ez a modell tud miracast funkciót is, amivel az Android eszközöket WiFi, az iOS rendszerű eszközökkel pedig kábelen keresztül működik.

 

Miracast és vezetékes képmegosztás egy iPhone készülékkel

BlitzWolf BW-VP11_-12BlitzWolf BW-VP11_-10

A beépített hangszóróból előtörő hangok nem túl minőségiek, így filmezéshez használjuk a hangkimenetet, hogy azt egy külső hangszóróhoz vagy egy erősítőhöz kössük.

A projektor filmnézésre jól használható, de ne várjunk tőle pengeéles képet, ez mégis csak egy 720p-s projektor. Teljesen felesleges is nagyfelbontású videókat használnunk, még a 1080p-nek sincs sok értelme, mert nem fogunk észrevenni semmilyen különbséget. Ha van egy méretes falfelületünk vagy már vászonnal is rendelkezünk, akkor biztos, hogy sokkal nagyobb élményben lesz részünk egy filmet nézve. Főleg, ha a barátokkal szeretnénk videózni, focimeccset nézni vagy játszani. Biztos, hogy a gyerekeknek is tetszeni fog a nagyméretben való mesenézés. Bár a nagy méret miatt nem érdemes közelről nézni, mert azért már ott vannak a pixelek, de pár méteres távolságból élvezhető. A ventilátor nem annyira csendben teszi a dolgát, de hallottam már ennél rosszabbat is. Közvetlenül a projektor mellett ülve olyan hangja van, mintha egy légkeverő lenne mellettünk. Szerencsére filmnézés közben már nem tűnik fel a folyamatos szélzúgás, de először szembetűnő volt.

BlitzWolf BW-VP11_-3

BlitzWolf BW-VP11_-7

A BlitzWolf projektora olcsó, a HDMI bemenetnek köszönhetően szinte bármilyen forrást ráköthetünk, hogy filmezzünk vagy játszhassunk. Így pedig tökéletes választás arra, ha egy méretes fehér falfelülettel vagy vászonnal rendelkezünk és azon szeretnénk filmet nézni.

BlitzWolf BW-VP11_-8

A HDMI bemenetnek köszönhetően nem csak TV adást vagy filmet nézhetünk, de még játékkonzolt is ráköthetünk, így a Playstation vagy XBOX képe is kilőhető a vászonra. Olcsó és akár még európai raktárból is megrendelhetjük. Így nem csak áfa és vámmentesen, hanem rövid szállítási idővel is kézhez kaphatjuk. A gyári adatok szerint az izzó élettartama 50.000 óra, így elvileg jó sokáig gond nélkül használhatjuk a kis projektort. A mindennapokban maradok a TV mellett, de megtartom, mert azért egy-két esetben jó látni, hogy mekkora kép megjelenítésére képes, ha a barátokkal szeretnénk filmezni. Vagy a kertben még a ház falára is vetíthetünk és szinte semmi sem kell hozzá, hogy egy kerti mozit tartsunk. Erre pedig kiválóan alkalmas a BlitzWolf BW-VP11 projektor.

A kuponnal 92$-ba kerül a BlitzWolf BW-VP11 projektor, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

Kupon:BGLaurent

Ha egy olcsóbb projektor keresel, itt találsz párat

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás