A legkedveltebb autós menetrögzítő kamera a 70mai Dash Cam Pro nevű a beépített GPS modul segítségével koordinátánkat és a sebességünket is képes elmenteni a rögzített felvételekre.

A kamera felbontása 2592 x 1944 pixel. A külső szinte semmit sem változott, de a belső annál inkább. Egyel fejlettebb, HISILICON HI3556 V200 processzort tudhat magáénak. Az IPS kijelző mérete 2 colos a felbontása 480 x 360 pixeles.

A kamera felbontása megmaradt a széles, 140 fokos látószögnél, de most már készíthetünk time lapse fotókat és beépített GPS/GLONASS műholdak vételére alkalmas helymeghatározással is ellátták. Ennek köszönhetően már automatikusan képes beállítani az időzónát és a pontosidőt. A helymeghatározásnak köszönhetően a rögzített videóra elmenti a koordinátákat és a sebességünket.

Kapunk HDR módot is, van loop recording funkció, azaz ha betelne a memóriakártya, a régi felvételeket automatikusan felülírja. Helyet kapott benne az ADAS rendszer, amely sávelhagyáskor, vagy ha az előttünk lévő autó túl közel van, képes jelezni nekünk. Parkolóőr funkcióval is ellátták, ilyenkor amint a G-szenzorával mozgást érzékel, egy rövid felvételt készít.

Felvételeinket microSD memóriakártyára rögzíthetjük, amelyből akár 128GB kapacitással rendelkező típust is képes kezelni. A 70mai Dash Cam Pro Plus 79.99$-ért vásárolható meg. Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A 70mai Dash Cam Pro Plus autós kamerát itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás