Különleges a Deerma VC20 Pro, ami azon kívül, hogy egy kisméretű és könnyű kézi akkumulátoros porszívó, forgó kefe fejet is kapott, ami nagyban segíti a takarítást, de még víztartállyal is ellátták, hogy porszívózás közben, fel is töröld vele a padlót.

Deerma VC20 Pro 1

A maximális 17000Pa szívóerő több, mint elegendő, főleg, ha ezt az áramvonalas, könnyű testet nézzük, ami 0.6 literes portartállyal rendelkezik.

A Deerma VC20 Pro-nak jól ez a színkombináció. A kis henger alakú testtel kitakaríthatjuk az autót is, ha pedig egy normál méretű porszívóra van szükség, akkor a toldó csövekkel meghosszabbíthatjuk azt. A takarításban sokat segít a fejbe épített, elektromosan forgó kefe fej, amivel fel is söpri a padlót, hogy utána felszippantsa a szennyeződéseket és a szőnyeg szálai közül is alaposabban takarít ennek a megoldásnak köszönhetően.

A porszívó újdonsága, hogy a fej mögé egy mosószeres víztartályat is felhelyezhetünk, így miközben porszívózunk, fel is törölhetjük a padlót a mosószeres tisztításnak köszönhetően.

Két féle szívóerőt használhatunk, az akkumulátora 2500mAh kapacitású, amivel akár 50 percig is porszívózhatunk. A Deerma VC20 Pro egy remek kicsi és egyben erős szívóerejű, többfunkciós eszköz lett, amit az áfa és vámmentes európai raktárból rendelhettek meg, méghozzá igen jutányos, 149$-os áron

Deerma VC20 Pro

Kupon: BGCZDRE3

 

Titkos tippként ne hagyd ki a BlitzWolf akkus porszívóit sem

BlitzWolf BW-HC2

Kupon: BGCZBWHC2

Ha nagyobb szívóerőre van szükség, akciós a gyártó mindkét porszívója is

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás