Sokkal jobban megéri, ha 3 darab BlitzWolf BW-LT10 lámpát vásárolsz, hiszen így a szett 3×14$ helyett összesen csak 18$-ba kerül, ami egy remek ajánlat.

Az európai szabványú csatlakozóval rendelkező tejüveg előlappal ellátott lámpák fényérzékelővel rendelkeznek. 3000K színhőmérséklettel 20Lm fényerővel képes 120 fokos szögben világítani, ami pont elegendő ahhoz, hogy éjszaka az előszobában vagy esetleg a fürdőszobában használjuk.

Használhatjuk automata módban, így sötétbe automatikusan be, világosban, ha felkelt a nap vagy felkapcsoljuk a lámpát, kikapcsol. Van manuális módja is, ilyenkor inaktiválódik a fényérzékelő és akkor kapcsolhatjuk be és ki, amikor szeretnénk.

Míg egy darab BlitzWolf BW-LT10 lámpa 14$-ba kerül a Banggood európai raktárából, addig 3 darab 18$-ba kerül a kuponnal, ami egy kihagyhatatlan ajánlat, hogy most mindenki olcsón beszerezhesse a szettet.

3 darabos BlitzWolf lámpa

Kupon:BGTYGQ346

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás