Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Olcsó elektromos csavarbehajtó, fűthető mellény, laptop állvány, USB elosztó és sok minden más is.

TOPSHAK TS-ESD1 elektromos csavarbehajtó, kuponnal csak 11$

2000mAh-s akkumulátor van a kis elektromos csavarbehajtóban, ami 220RPM-re képes és a mellékelt USB-s töltőkábellel tölthetjük fel a már említett akkumulátorát.

flexibilis toldót és számos fejet is kapunk hozzá a csomagban, szám szerint 34-et, hogy minden könnyebb otthoni munkának neki tudjunk kezdeni. A kedvezmény kóddal meglepően baráti az ára, mert csak 11$-ba kerül. A gondtalan áfa és vámmentes szállításhoz az EU Priority Line opciót válaszd.

TOPSHAK TS-ESD1 elektromos csavarbehajtó

🔹Kupon : BG66af3c

____________________________________________________________

UGREEN LP258 laptop tartó

Te is már csak laptopot használsz? A mindennapi munkára és játékra is már csak egy notebook a hű társad? Esetleg neked is csak az asztalon pihen és külső monitorral, esetleg vezeték nélküli egérrel és billentyűzettel használod és ezért csak a helyet foglalja az asztalon?

A UGREEN laptop állványa állítható mérettel rendelkezik, ennek megfelelően 12-26 milliméter vastagságú laptopkkal is használható. Csak be kell állítani a kívánt méretre és behelyezni a laptopot. A kábeleket hozzácsatlakoztatva, akár a monitor mellé vagy mögé is helyezheted.

UGREEN LP258 laptop tartó

🔹Kupon : BGUGLP258

____________________________________________________________

UGREEN 6 in1 USB-C HUB

UGREEN 6 in1 USB-C HUb

Ismét egy UGREEN termék, ami nem más, mint egy elosztó. Ez akár az előző, laptop állvány mellé is jól jön, de persze bármilyen laptophoz is használhatjuk, akár még a 2020-as MacBook Air vagy akár korábbi modellekhez is vagy akár mobiltelefonokhoz, táblagépekhez is.

Ennek köszönhetően a kevés csatlakozóval szerelt laptopok is bővelkedni fognak portokban, mert a UGREEN 6 az 1-ben elosztóján három darab USB 3.0, HDMI, microSD és SD memóriakártya foglalat is megtalálható, hogy minden megtalálható legyen rajta, amit csak szeretnénk.

UGREEN 6 in1 USB-C HUB

🔹Kupon : BGUG642

____________________________________________________________

9 fűtő résszel ellátott mellény

 

A hideg idő közeledtével jön jól akár külső ruházatként, akár ráöltözve is az elektromosan fűthető mellény, amit kiemel a többiek kötül, hogy 9 fűtött résszel rendelkezik.

M-től egészen XXXXL méreti választható, a pontos méretről az oldalon található táblázat segít.

A külső kapcsolójával három fűtési típust választhatunk ki, a működéshez 5V/2A leadásra alkalmas power bank-ra van szükség, amiből egy 10000 vagy 20000mAh kapacitású ajánlott, amit a mellény USB portjára köthetünk rá. A mellény természetesen mosógében is mosható, csak ilyenkor ne felejtsük el kivenni a külső akkumulátort. Az EU Priority Line szállítást válaszd, amivel áfa és vámmentesen rendelheted meg.

9 fűtő résszel ellátott mellény

Kupon:BG04545f

________________________________________________________

Loskii 300ml automata szappanadagoló

Az infravörös érzékelővel ellátott automata szappanadagolónál a gomb nélküli működést az érzékelő váltja ki, így csak oda kell tartanunk a kezünket az adagoló fejhez és máris megkapjuk a kívánt habszappan adagunkat.

Az IPX4 védettséggel rendelkező Loskii  300 milliliteres tartállyal rendelkezik, amihez habszappant használhatunk. De ha spórolni szeretnénk, nyugodtan használhatunk bármilyen folyékony szappant is, csak vízzel hígítsuk fel 1:4 arányban. Az új szappanadagoló már két funkciót is kapott, amivel az előre meghatározott  0.9 vagy 1.2 grammnyi habszappan adagot juttathat a kezünkbe.

A szerencsére már nincs szükség elemekre, a microUSB porton keresztül tölthetjük fel az akkumulátorát, ami 1200nAh kapacitással rendelkezik, amivel akár 6 hónapon át is használhatjuk egy feltöltéssel. Az áfa és vámmentes szállításhoz az EU Priority Line opciót válaszd.

BlitzWolf BW-FD3 1

A Loskii automata szappanadagoló 11.99$ kerül, amit itt találsz meg

🔹Kupon : BGHUCH221

____________________________________________________________

3 darabos BlitzWolf lámpa

Az európai szabványú csatlakozóval rendelkező tejüveg előlappal ellátott lámpák fényérzékelővel rendelkeznek. 3000K színhőmérséklettel 20Lm fényerővel képes 120 fokos szögben világítani, ami pont elegendő ahhoz, hogy éjszaka az előszobában vagy esetleg a fürdőszobában használjuk.

Használhatjuk automata módban, így sötétbe automatikusan be, világosban, ha felkelt a nap vagy felkapcsoljuk a lámpát, kikapcsol. Van manuális módja is, ilyenkor inaktiválódik a fényérzékelő és akkor kapcsolhatjuk be és ki, amikor szeretnénk.

Míg egy darab BlitzWolf BW-LT10 lámpa 14$-ba kerül a Banggood európai raktárából, addig 3 darab 18$-ba kerül a kuponnal, ami egy kihagyhatatlan ajánlat, hogy most mindenki olcsón beszerezhesse a szettet.

3 darabos BlitzWolf lámpa

Kupon:BGTYGQ346

____________________________________________________________

BlitzWolf BW-HL1T okosóra

A 240 mAh kapacitású akkumulátora a gyártói adatok szerint 7-9 napos használati időre elegendő. Az IP68 védettséggel rendelkező óra Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal, így kijelzi a bejövő hívásunkat és üzeneteinket is. A szállításhoz az EU Priority Line-t válaszd.

A BlitzWolf BW-HL1T okosóra 18.99$-ért, azaz 6000 forintért előrendelhető

Kupon: BG9970cf

A hívásra is alkalmas BlitzWolf okosóra csak 24$-ba kerül

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás