Az AOVO Q7 külsőre pont úgy néz ki, mintha egy Xiaomi elektromos roller lenne. De az európai raktárból is csak 83 ezer forintba kerül és 25km távolságra és akár 31km/h végsebességre képes, amit szinte egyetlen roller sem tud ezen az áron.

Az alumíniumból készült AOVO Q7 12.5 kilogramm, akár csak a Xiaomi rollere. 8 colos kerekeket kapott és az elektromos motor teljesítménye 350W.

Hátul tárcsafékkel látták el, az első kereket pedig az elektromos motor lassítja le fékezéskor, ami így képes tölteni az akkumulátort is. Teljesen feltöltött teleppel akár 25 kilométert is megtehetsz, ami bőven elegendő a városi használatra. Maximális sebessége akár 31km/h is lehet, a roller terhelhetősége maximum 120 kilogramm. Kapott első és hátsó lámpát, kitámasztót, a kormányon pedig a gáz és fékkar mellett találunk egy kijelzőt is, ami megjeleníti a pillanatnyi sebességünket és az akkumulátor kapacitását is.

A AOVO Q7 csak 265.99$-ba kerül, ami körülbelül 83 ezer forintnak felel meg, amit a Geekbuying az áfa és vámmentes európai (Germany) raktárból küld.

Az AOVO Q7 elektromos rollert itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás