A szoba plafonját varázsolhatjuk át egy éjszakai égbolttá vagy akár a bulihangulat hevében különböző színekkel festhetjük be a szoba mennyezetét.

A BlitzWolf BW-PLT1 kivetítő alacsony energiaigényű, hiszen 5V/1A is elég a működéséhez. RGB színeket használ, több ezer csillaggot és fényeket vetíthetsz ki a plafonra, beállítható fényerővel és forgási sebességgel.

4 előre beállított sémát választhatunk, de a wifi csatlakozásnak köszönhetően a mobiltelefonunkkal is csatlakozhatunk hozzá, így szinte szabadon beállíthatjuk a forgási sebességet, fényerőt és színt is. Az Amazon Echo/Google Home integritásnak köszönhetően pedig hangasszisztenssel is hasznláhatjuk.

A BlitzWolf BW-PLT1 éjszakai projektor 46$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

BlitzWolf BW-PLT1

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás