Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Könnyű akkumulátoros porszívó, kamera, okosóra, párásító és sok minden más is.

BlitzWolf BW-SHC2 forgatható beltéri kamera

1080p/15fps videófelvételt tud a BlitzWolf beltéri kamerája, ami majdnem teljesen körbe forgatható, pontosan 355 fokot tud vízszintesen és 90 fokot függőlegesen. Éjjellátó funkcióval is ellátták az infravörös érzékelőinek köszönhetően, amivel akár 10 méterre is képes ellátni.

WiFi-n keresztül csatlakozhatsz hozzá és Blitzwolf/TuyaSmart/Smart Life kompatibilitással is rendelkezik. MicroSD memóriakártyát is tehetsz bele, így arra rögzítheted a videófelvételeket. Képes mozgásérzékelésre is és akár riasztást is tud küldeni a mobiltelefonodra. A kedvezmény kóddal 28$-ba kerül és európai (PL) raktárból rendelheted meg.

BlitzWolf BW-SHC2 forgatható beltéri kamera

🔹Kupon : BGHU1082

______________________________________________________

Haylou GST Ultra Light

A Haylou LS02 kétségkívül az egyik legjobb olcsó okosóra. Nálunk is járt teszten, így bizton mondhatom, hogy ma is minden forintját megéri. A Haylou GST Ultra Light egy megnövelt, 1.69 colos 240 x 280 pixel felbontású kijelzőt kapott, ami érintésérzékeny.

A hosszú üzemidőről a 220mAh kapacitású akkumulátora gondoskodik, ami a mágnesesen csatlkoztatható kábelével 2.5 óra alatt feltölthető. Készenléti állapotban 20, míg normál használat mellett 9 napos üzemidővel számolhatunk.

A lekerekített kijelzőoldalakkal rendelkező óra IP68 védettséget is kapott, így akár még fürödhetünk is benne. Az optikai szenzoraival képes pulzus és véroxigénszint mérésre. Olyan kötelező funkciókat is kapott, mint a lépésszámlálás, alvás és aktivitás figyelés, hívás, üzenet és alkalmazásértesítés kijelzés vagy a 12 különböző sportmód.

A Haylou GST Ultra Light csak 29.99$-ba kerül, ami mint máskor is, az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Haylou GST Ultra Light

______________________________________________________

JIMI GNT-18 szerszámkészlet

Kisebb, inkább műszaki termékek szereléséhez ajánlja a gyártó a készletét, ami mindent egyben tartalmaz egy kis tokba bújtatva azokat.

Számos bit fej különböző méretben és fajtában, mellékelve egy csipesszel is, így minden adott ahhoz, hogy rengeteg szükséges dolog egy helyen legyen, ami európai raktárból 10$-ért rendelhető meg.

JIMI GNT-18 szerszámkészlet

🔹Kupon : BG138738

______________________________________________________

GHK-LP91 13 In 1 multi-tool

oppo_realme_3_pro_6.jpg

A Xiaomi multi szerszámán tényleg szinte minden megtalálható. A fekete-piros színbn kapható multi-tool acél felépítéssel rendelkezik és egy kis táska is jár hozzá a csomagban.

oppo_realme_3_pro_2.jpg

oppo_realme_3_pro_5_1.jpg

A 280 gramm súlyú szerszámon nem csak kés, fűrész penge, konzerv és sörnyitó, lapos és csillag fejű csavarhúzó, hanem még egy fogó is megtalálható. A Xiaomi HUOHOU szerszám most kimondottan jó vétel, hiszen a kedvezmény kóddal csak 15$-ba kerül

GHK-LP91 13 In 1 multi-tool

🔹Kupon : BGHUOB682

______________________________________________________

BlitzWolf BW-HC2 porszívó

Igazán kisméretű a 100 wattos motorral ellátott szívó rész, ami egy 100 milliliteres portartállyal rendelkezik.

A henger alakú porszívó rettentő kicsi és könnyű lett, amihez használhatjuk a toldó csöveket és a különböző méretű és fajtájú fejeket, hogy a lakás minden részét tisztán tarthassuk vele. A 2200mAh kapacitású akkumulátort sok porszívóval ellentétben USB portról tölthetjük fel, így bárhol, bármikor elláthatjuk energiával. Kis mérete miatt nem csak a lakásban, hanem az autó tisztántartásában is a segítségünkre lehet.

A portartályt mágneses zár tartja a helyén és számtalan szűrővel, HEPA filterrel is ellátták. Az újdonság most is európai raktárból (CZ) rendelhető meg, így áfa és vámmentesen érkezik, ami a kedvezmény kóddal 79.99$-ba kerül, így ez a legolcsóbb BlitzWolf akkumulátoros porszívó.

BlitzWolf BW-HC2

Kupon: BGCZBWHC2

______________________________________________________

Qingping hőmérséklet és páratartalom mérő

A Xiaomi-nak korábban már volt egy szinte megszólalásig hasonló terméke. A mostani Qingping is a Xiaomi appját használja.

Qingping 1

Az LCD kijelzővel ellátott bluetooth kapcsolattal felszerelt eszköz működése pofonegyszerű. Méri a szoba hőmérsékletét és páratartalmát, ami a megjelenítőjén ki is jelez. A bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a telefonunkon is elolvashatjuk az adatokat, de egy gateway-hez csatlakoztatva akár a Xiaomi ökoszisztéma része is lehet, amivel akár az is beállítható, hogy ha alacsony a páratartalom, kapcsolja be a párásítónkat.

Az ultra alacsony energiafelhasználásnak köszönhetően egy CR2430 típusú elemmel akár 8 hónapon keresztül is képes üzemelni. Az elem kapacitásáról a kijelzett értékek mellett egy kis ábra tájékoztat bennünket.

A Qingping hőmérséklet és páratartalom mérő 19$-ba kerül, a szállításhoz választ az EU Priority Line opciót

🔹Kupon : BGHUOB535

______________________________________________________

BlitzWolf BW-SH4 oszlop párásító

A BlitzWolf párásítója is CZ, azaz európai raktárból rendelhető. Víztartályának kapacitása méretes, 7.5 litert képes tárolni magában, óránként pedig maximálisan 2.8dl mennyiséget képes a levegőbe juttatni.

A belső UV tisztításnak köszönhetően a kiáramló folyadékmennyiséget a levegőbe érkezés előtt képes sterilizálni. Időzítővel, éjszakai funkcióval is ellátták és még távirányító is jár hozzá. A kijelzőjéről minden fontos adat leolvasható, a funkciókat pedig az érintésérzékeny paneljén keresztül érhetjük el.

A BlitzWolf BW-SH4 oszlop párásító a kedvezmény kóddal csak 51$-ba, azaz 16000 forintba kerül az áfa és vámmentes CZ raktárból.

BlitzWolf BW-SH4 oszlop párásító

🔹Kupon : BGHU1073

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás