A téli időjárás beérkeztével szükségessé válhat egy páramentesítő, amely jól jöhet a házban vagy lakásban, hogy csökkentsük a levegőben megjelenő nedvességet, ezzel együtt a penész kialakulását.

Hideg őszi és hosszú téli napokon jöhet jól a Deerma DEM-DT16C, ami képes megkötni a levegőből a nedvességet, így páramentesíthetjük a lakás helyiségeit. A Deerma páramentesítő 15 liter folyadékot is képes megkötni 24 óra alatt, azaz akár 60 darab 250 milliliteres palacknyi folyadékmennyiséget képes eltávolítani a levegőből.

Az európai raktárból rendelkető termék nem csak áfa és vámmentesen érkezik meg, de a kedvezmény kódnak köszönhetően majdnem 50$ kedvezményt is kapunk a végösszegből.

A 32.8 x 19.7 x 50.8 centiméteres méretekkel rendelkező Deerma DEM-DT16C víztartálya 2 literes kapacitással rendelkezik, az elején található kijelzőjének segítségével pedig, működés közben kijelzi a helyiségben mért páratartalom értékét.

24 órás időzítést is beállíthatunk, így akár akkor is üzemelhet, ha épp nem vagyunk otthon. Dupla, szénszűrős filterrel látták el, így a beszívott levegőt képes megszűrni. A külső kivezetésnek köszönhetően pedig akár ki is folyathatjuk belőle a folyadékot.

A Deerma DEM-DT16C páramentesítő a kedvezmény kóddal 175.99$-ba, azaz 55.000 forintba kerül, amit Cseh (CZ) raktárból, áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg

A Deerma DEM-DT16C páramentesítót itt találod meg

🔹Kupon : BGCZT16C

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás