A Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 nem egy frissen megjelent termék a piacon. De remek árazást kapott, az európai raktárból pedig áfa és vámmentesen rendelhető. A gyártó terméke egy BMI mérésre is alkalmas mérleg, amely az okosfunkciónak köszönhetően a mobiltelefonunkkal szinkronizálja a mért adatokat, hogy azokat részletesen kielemezhessük.

A fehér LED kijelzővel ellátott mérleg 100 gramm-150 kilogramm közötti súlymérésre képes, tized kilogramm pontosságú kijelzéssel. Négy darab AAA méretű ceruzaelemre van szükség a működéséhez, amely használattól függően 12 hónap használatra elegendő. A mobiltelefonunkhoz Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik, amelyhez le kell töltenünk a gyártó által ajánlott alkalmazást a készülékünkre.

A Xiaomi okosm mérleg mérete 30 x 30 x 2.5 centiméter, a teljes felső rész edzett üvegborítást kapott. Ha ráállunk, automatikusan bekapcsol, majd a mérés elvégzését követően automatikusan lekapcsol. A BMI méréshez négy érzékelőt kapott, így nem csak a súlyunkat, hanem a testtömeg-index segítségével 13 különböző érték kijelzésére képes, mint például testzsír-százalék, izomtömeg, stb..

Ezek segítségével pedig a mobiltelefonunkon található alkalmazással visszanézhetjük a korábbi méréseinket és a mért adatok által jobban személyre szabhatjuk edzéseinket, étrendünket. Ha a szállítási költséget is beleszámoljuk, akkor is csak körülbelül 7200 forintba kerül, ami remek ár érte.

A Xiaomi okos mérlegét itt találod

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás