A porszívózás legnagyobb hátránya, hogy szinte sosem elegendő a vezeték hossza, keresni kell a konnektorokat és a porszívót sem tudjuk csak úgy kivinni például az autóhoz, hogy kiporszívózzuk a belső terét. Ezen segít a Deerma VC20 Plus, ami 150W teljesítményével és 8000Pa szívóerejével támad a pormacskákra.

xiaomi_deerma_vc20_plus.JPG

Egyszerre lehet kicsi és nagy is, attól függ mire is használnánk. Ha az autót takarítanánk elég csak egy fejet feltenni a kisméretű testre, ha a lakásban a padlót porszívóznánk, akkor a hosszú csővel ezt is könnyedén megoldhatjuk.

xiaomi_deerma_vc20_plus_1.JPG

A BlitzWolf porszívómnál is ismert motorikusan forgó fejet kapunk, aminek köszönhetően alaposabban képes felseperni és felszívni a piszkot, de a szőnyeg szálai közül képes kiforgatni a szennyeződést is. A Deerma VC20 Plus 0.6 literes portartállyal rendelkezik, a kis fejeknek köszönhetően kiváló lehet az autó tisztántartásához is. Kétféle szívóerőt választhatunk, a kisebb teljesítményen 30 percig, míg az erősebb 8000Pa szívóerővel 18 percen keresztül használhatjuk az akkumulátorának köszönhetően.

xiaomi_deerma_vc20_plus_3.JPG

xiaomi_deerma_vc20_plus_2.JPG

A Cafago európai (Germany) raktárának köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhetjük meg és még a szállítás is ingyenes. A csomagban pedig EU csatlakozójú adaptert is kapunk az oldalon található információk alapján. A Xiaomi Deerma VC20 Plus 49$-ba kerül európai (Germany) raktárból, így még a szállítással is csal körülbelül 18000 forintba kerül!

A Deerma VC20 Plus akkumulátoros porszívót itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás