A EYU E9SM rollert remek áron kínálják, a 200 wattos motorral akár 25km/h sebesség is elérhető, a hatótáv pedig pont elegendő a városi használatra.

Elöl 8, míg hátul 6.5 colos kerekeket kapott, utóbbiban található az elektromos motor is. A 4800mAh kapacitású akkumulátorával maximálisan 12 kilométer tehető meg, ami épp elegendő, ha rövidebb távon a belvárosban használnánk.

Az elektromos roller maximális terhelhetősége 100 kilogramm, az önsúlya pedig csak 8.1 kilogramm, így akár még a tömegközlekedési eszközökre is magunkkal vihetjük.

A kormányon megtaláljuk a gáz és a fékkart, illetve egy kis fedélzeti computert, ami megjelen0ti a pillanatnyi sebességünket és az akkumulátor kapacitását is.

Az EYU E9SM roller a Cafago németországi raktárából áfa és vámmentesen rendelhető meg, az ára pedig igen kedvező 214$, ami 67000 forint.

EYU E9SM elektromos roller

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás