Egyre jobb áron adják a BlitzWolf BW-CDW1 szabadonálló mosogatógépét, ami mobiltelefonos alkalmazással is rendelkezik és még vízcsapra sincs szüksége, mert akár manuálisan is megtölthetjük vízzel, ha egy kis garzonban lakunk és nincs hely külön csapra kötni.

Nem csak kedvezmény kód van hozzá, de az európai raktárnak hála rövid szállítási idővel áfa és vámmentesen rendelhető meg és még vízcsapra sem kell kötnünk, ha nem akarjuk. Így tényleg bárhol használható, még egy kis garzonban is. Ha így szeretnénk használni, akkor a betöltőnyíláson kell feltölteni víztartályát. A BlitzWolf BW-CDW1 négy-hat terítékes mosogatógép, amely viszonylag kicsi, 51 x 48 x 52 centiéteres mérettel és 12 kilogrammos súllyal rendelkezik. Természetesen mosogat és szárít is, az akár 75 fokos légbefúvásnak köszönhetően pedig még fertőtlenít is, így a 4-6 terítékes étkészletünket seperc alatt tisztává varázsolhatjuk.

BlitzWolf BW-CDW1 1

LED kijelzővel látták el, a front rész átlátszó, hogy lássuk mi történik a gép belsejében. Tartozékok közül pedig számos kiegészítőt kapunk. Bemeneti vízcsövet, kivezető csövet, kancsót, ha vízcsap nélkül használnánk.

BlitzWolf BW-CDW1 2

Wi-Fi kapcsolaton keresztül a telefonon is követhető, hogy épp merre jár a tisztítási folyamattal. 5 mosási program választható, amivel akár még gyümölcsöket is moshatunk, de van ECO, gyors, standard és erös fokozat is, hogy minden szennyeződést eltávolíthassunk a tányérjainkról.

BlitzWolf BW-CDW1 2

A terméket az európai piacra tervezték, így EU szabványú aljzattal látták el, hogy a 230V-os hálózaton működjön. A mosogatógép olcsóbb a Banggood európai raktárából mintha Kínából vásárolnánk meg. Ennek köszönhetően áfa/vámmentes és rövid szállítási idővel számolhatunk.

A BlitzWolf mosógatógép 256$-ba (75000 forintba) kerül, ingyenes szállítással

🔹Kupon : BGANI033

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás