A BlitzWolf BW-FPE1 célja a kis méret, ami kifejezetten hasznos, ha olyan tevékenységet végzünk, ahová szinte semmit sem vihetünk magunkkal, nehogy zavarjon. Ilyen például a futás, aminél jól jöhet a teljesen kilapított tok, amibe belefér a BW-FPE1 fülhallgató.

BlitzWolf BW-FPE1

Az egész tok csak 1.7 centiméter magas, a többi oldal pedig 7.8 x 3.4 centiméter méretű. A Bluetooth 5.0 kapcsolatot használó fülhallgató támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és egy feltöltéssel akár 4 órán át hallgathatjuk rajta kedvenc zenéinket.

BlitzWolf BW-FPE1 1

A 13 milliméteres driverekkel rendelkező fülhallgatók IPX4 védelemmel rendelkeznek, érintésérzékeny vezérlést kaptak és a lapos tokot Type-C porton keresztül tölthetjük fel. Utóbbira lehetőség van pántot is akasztani, hogy akár futás közben a kezünkben tarthassuk akár a csuklóra akasztva azt.

BlitzWolf BW-FPE1 2

A BlitzWolf BW-FPE1 olcsóra sikeredett, hiszen a kedvezmény kóddal 23$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

Kupon: BG0ae654 vagy BGFPE1

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás