A Baseus power bank 20000mAh kapacitással segíti nem csak a mobiltelefon használókat, hiszen nem csak méretes telepe, de alacsony ára miatt is jó választás. Az európai (áfa/vámmentes) raktár pedig csak hab a tortán.

Baseus power bank

🔹Kupon : BG17dc63

baseus power bank 4

Két USB-A és egy Tpye-C portot kapott, utóbbi nem csak kimenet, hanem rajta keresztül a power bankot is tölthetjük, de ezen kívül még egy microUSB porttal is ellátták. USB-A és Type-C csatlakozóin keresztül maximálisan 18 wattot képes leadni. Feltölteni pedig 18 wattal, illetve a Type-C portján maximum 20 watt teljesítménnyel tölthető fel.

A rácsatlakoztatott eszközeink biztonsága érdekében ellátták túláram, túlfeszültség, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel is.

baseus power bank 1

A 20000mAh kapacitású Baseus power bank kijelzővel lett felszerelve, amin egy szempillantás alatt leolvasható a telepének kapacitása.

baseus power bank

A Baseus 20000mAh kapacitású akkumulátora a kedvezmény kóddal csak 6500 forintba kerül, európai raktárból, ingyenes szállítással.

Baseus 20000mAh kapacitású akkumulátor

🔹Kupon : BG17dc63

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás