Csak 280$ (~85000 forint) a Chuwi Lapbook Pro, ami egy remek hordozható laptop, vékony fém házzal és hosszú üzemidővel. Mindezt pedig az áfa és vámmentes európai raktárból, ingyenes szállítással.

CHUWI Lapbook Pro

Kupon: BGaecb99

A CHUWI Lapbook Pro 14.1 colos IPS panellel rendelkezik, FullHD, azaz 1920 x 1080 pixel megjelenítésre képes kijelzővel.

A laptopon előre telepített Windows 10 rendszer fut, tehát erre sem lesz gondunk. A vékony házba egy alacsony fogyasztású új, 14nm-es Intel Gemini Lake N4100 processzor került, aminek alap órajele 1.1GHz, de ha szükség van rá, akkor maximálisan 2.4GHz-ig skálázódhat, és 4MB chache-el rendelkezik. A gép 8GB LPDDR4 memóriát kapott, a belső tárhely egy 256GB-os SSD.

CHUWI Lapbook Pro 2

A háttérvilágítással rendelkező billentyűzet angol kiosztású, így matricával magyarosítható. Csatlakozókból a gép baloldalán egy töltésre és adatátvitelre szolgáló Type-C porttal és micro HDMI kimenettel rendelkezik, jobboldalon egy USB 3.0 port és fülhallgató csatlakozó kapott helyet. Emellett ellátták Bluetooth 4.0, illetve 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel is.

CHUWI Lapbook Pro 1

CHUWI Lapbook Pro header

A Lapbook Pro 4900mAh kapacitású akkumulátort kapott, ami a gyártó elmondása szerint 8 óra üzemidőre elegendő és amit a modern USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel. Szerencsére európai raktárból rendelhető (CZ) meg, ami így áfa és vámmentesen érkezik meg hozzátok.

CHUWI Lapbook Pro

Kupon: BGaecb99

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás