Teclast T40 Plus az, amivel a gyártó újra felkavarja a tablet piac állóvizét. Az új jövevényük vékonyabb kávákkal, sztereó hangszórókkal, Android 11 rendszerrel és 8GB memóriával érkezik.

Teclast T40 Plus 1 A Teclast T40 Plus külsején megakadt a szemünk, a fém háza egy 6600mAh kapacitású akkumulátort rejt, a 10.4 colos IPS kijelzője pedig a FullHD felbontást is túlszárnyalja a 2000 x 1200 pixeles képpontsűrűségével.

Teclast T40 Plus 2

A 128 gigabájtos tárhely mellé 8GB memóriát tettek, hogy még évek múlva se legyen kevés ez a mennyiség, de meghagyták a microSD memóriakártyás bővítés lehetőségét is. A 8 magos UNISOC T618 processzor maximálisan 2GHz-es órajelre képes.

Teclast T40 Plus 3

Van 4G támogatás is, hiszen SIM kártyát is behelyezhetünk a vékony fém házba és van GPS is, hogy az autóban egy szórakoztató központként és méretes navigációként használhassuk. USB Type-C portot kapunk, de van 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is, ahogyan 2.4 és 5GHz-es WiFi i és Bluetooth 5.0 is.

Teclast T40 Plus 5

A Teclast T40 Plus előrendelése már elkezdődött és ahogy látszik, sokaknak tetszik ez az új modell, ami 179$-ba kerül és az EU Priority Line szállítással most is áfa/vámmentesen rendelheted meg.

A Teclast T40 Plus táblagépet itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás