A BlitzWolf BW-VP13 projektor FullHD felbontással, 6000 ANSI Lumen fényerővel rendelkezik és WiFi-t is kapott, hogy a mobiltelefonunk képét is tükrözhessük.

Maximum 220 colos átmérőjű, azaz közel 560 centiméter átmérőjű képet is kivetíthetünk a falra az otthoni filmnézéshez vagy játékhoz. Az újdonság 6000 Lumen fényerősségre képes, támogatja a 4:3 és 16:9 képarányt is és 3500:1 kontrasztaránnyal rendelkezik.

BlitzWolf BW-VP13 2

Az BlitzWolf BW-VP13 projektort ellátták 3.5mm-es audio kimenettel, erre ráköthetjük az erősítőnket is, de beépített hangszórókkal is ellátták. Mellette találunk két HDMI és egy USB csatlakozót, amin keresztül képes közvetlenül lejátszani az MKV/MP4/AVI/WMV/RMVB videófájlokat is. Ezen kívül pedig kezeli az ismertebb kép és audio formátumokat is.

BlitzWolf BW-VP13 1

A HDMI bemenetére külső lejátszót, de akár egy játékkonzolt is ráköthetünk a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón játszhassunk. A megjelenítésre képes felbontása FullHD (1920 x 1080 pixel). A WiFi kapcsolatnak köszönhetően a telefonunk képét is tükrözhetjük a projektorra. A Bluetooth által pedig a lejátszott filmek hangját vezeték nélkül átküldhetjük az erősítőre.

A termék természetesen EU csatlakozóval érkezik, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk.

A BlitzWolf BW-VP13 projektor 149 amerikai dollárba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-VP13 projektort itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás