Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. 100W töltésre képes Type-C kábel, légtisztító, zajszűréses fejhallgató és sok minden más is.

Baseus 100W leadásra képes Type-C kábel

Baseus 100W 1

20V/5A átvitelre is képes a Baseus új kábele, aminek köszönhetően nem csak mobiltelefont vagy táblagépet, de akár laptopot is feltölthetünk. Az erős harisnyázott kivitellel rendelkező és 2 méteres hosszúsággal rendelkező kábel fekete és zöld színben kapható.

Baseus 100W 1

A hihetetlen energiamennyiség átvitelére képes vezetéket egy LED kijelzővel is ellátták, így leolvasható róla a rákötött eszköz energiafelvétele. A mindkét végén Type-C csatlakozóval rendelkező kábel a tudásához képes alacsony árat kapott, hiszen csak 11$-ba kerül a Banggood kínai raktárából.

A Baseus 100W leadásra képes Type-C kábelt itt találod meg

___________________________________________________

ZHIYUN Official Cinepeer C11 gimbal

A ZHIYUN Official Cinepeer C11 az egyik legolcsóbb megoldás arra, hogy a telefonunkkal remegésmentes videókat készítsünk. Akár fektetve, akár álló módban is vlogolhatunk vele. A háromtengelyes stabilizátorával kiegyensúlyozza a remegés és a vezérlőinek köszönhetően akár finom forgó mozgássokkal operálhatunk.

Cinepeer C11 1

Az akkumulátorát feltöltve, akár 12 órán át használhatjuk, így egy nyaralás alatt sem kell naponta a töltőre tennünk a gimbalt. A ZHIYUN Official Cinepeer C11 a GearBest európai raktárából áfa és vámmentesen rendelhető meg, méghozzá remek áron, 53$-ért.

A ZHIYUN Official Cinepeer C11 gimbalt itt találod meg

___________________________________________________

Európai raktárból vásárolható meg a Xiaomi elektromos ruhaszárító, így a hideg időben is gyorsabban szárazzá varázsolhatjuk ruháinkat

Az elektromos ruhaszárító teljesen úgy néz ki, mint egy sima ruhaszárító. Annyi a különbség, hogy itt sok apró fűtőszál fut végig a szárító rúdjain.  1 méter hosszú kábel tartozik hozzá, ami az idehaza is használatos 220V-os feszültségen működik. Azonban valószínűleg be kell hozzá szereznünk egy átalakítót, hogy EU szabványú dugaljt kapjunk.

Az elektromos ruhaszárító 45-55 Celsius fokon tartja a fűtőszálak hőmérsékletét, így könnyebben szárítható a ráterített ruhadarab. Ellátták túlmelegedés elleni védelemmel is, így nem csak az eszközt tudhatjuk biztonságban, hanem a ruháinkat is. Alumínium lábaknak köszönhetően csökkentették a súlyát is, a talpakra pedig csúszásgátló borítás került. A “B” modell oldalsó része nem hajtható fel, ez csak középen tud szárítani.

Szerencsére kedvezmény kódot is sikerült szerezni a termékhez, így olcsóbban vásárolható meg. Az európai raktárból áfa és vámmentesen rendeletjük meg. A kedvezmény kóddal 67-ba kerül a linken található “B modell”.

🔹Kupon : BGHU0743

___________________________________________________

VIOMI YM-K0401 intelligens termosz

VIOMI YM-K0401

A Viomi a Xiaomi által lehet sokaknak ismerős. A 400 milliliteres termoszuk nem csak a hideg vagy meleg italok tárolására szolgál, aminek köszönhetően sokáig megőrzik hőmérsékletüket, hanem melegítésre is képes.

A termék nem az európai piacra készült, de a hazai 220V-os hálózaton is működik, így csak egy átalakító dugaljt kell beszereznünk hozzá. Az aljába elrejtették a kábelét is, így még azzal sem kell bajlódnunk. A beletöltött folyadékot 50 elsius fokig képes melegíteni, ami egy hosszú úton elég egy leves felmelegítéséhez. De különösen akkor jön jól, ha kisbabával utazunk és az etetéshez melegítésre van szükség. Erre pedig kiváló választás a VIOMI YM-K0401 intelligens termosza, amit a Bangood európai (CZ) raktárából áfa/vámmentesen rendelhetsz meg.

Kupon: BGhuly410

A VIOMI YM-K0401 intelligens termoszt itt találod meg

___________________________________________________

Tronsmart Apollo Q10 fejhallgató aktív zajszűréssel

A Tronsmart alacsony áron kínál aktív zajszűréssel ellátott fejhallgatót, hogy a külső zajokat teljesen kizárhassuk. A Tronsmart Apollo Q10 európai raktárból rendelhető meg, így áfa és vámmentesen érkezik meg hozzátok. A 40 milliméteres driverek házának külső felülete érintésérzékeny, így könnyebbé válik a vezérlése.

Tronsmart Apollo Q10 1

Összesen 5 darab mikrofonnal látták el, hogy a zajszűrés mellett telefonálásra is használhassuk. Az 1200mAh-s akkumulátora által 100 órán át keresztül képes üzemelni, azaz ha napi 1 órát használjuk, 100 napig is élvezhetjük a zenehallgatást egyetlen feltöltéssel.

A Tronsmart Apollo Q10 fejhallgatót itt találod meg

🔹Kupon : 5LPQBLZV

___________________________________________________

Xiaomi Mi Air Purifier 3C légtisztító

Valószínűleg hallottál már a Xiaomi légtisztítójáról, ha máshol nem, akkor tőlünk biztosan. Nem csak szót ejtettünk róla, hanem ki is próbáltuk a Xiaomi Mi Air Purifier 2 levegő tisztító berendezést, ami meggyőzött bennünket.

Most itt van a fejlettebb testvér, a Xiaomi Mi Air Purifier 3C személyében, ami már egy LED kijelzővel is büszkélkedhet. Így minden fontos adat leolvasható a levegőtisztaság mérésére is alkalmas eszköz megjelenítőjéről.

Xiaomi Mi Air Purifier 3C 2

Az eszközön ugyanúgy megtaláljuk az érzékelő szenzorokat, amik megállapítják a szálló por mennyiségéből, hogy mekkora a helyiség szennyezettsége. A légtisztító mérete 52 x 24 x 24 centiméter, így nem foglal nagy helyet. Egy óra alatt 320m3 levegőt képes megmozgatni, az aktívszén-szűrő hatékonyan szűri ki a levegőből a por, pollen, stb.. szennyeződéseket és a 2.5 mikron méretnél nagyobb részecskéket.

Xiaomi Mi Air Purifier 3C 3

Több mód választható, így az egészen halk üzemmódtól kezdve választhatjuk a turbó fokozatot is, amivel már a korábban említett 320m3 levegőt is képes megmozgatni egy óra alatt. A legnagyobb fokozaton is csak 29W a fogyasztása.

Xiaomi Mi Air Purifier 3C 1

A szűrőket természetesen cserélhetjük, ha elhasználódnak. Mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, így a Mi Home alkalmazásba integrálva távolról is vezérelhetjük az eszközt. De megtehetjük vele azt is, hogy ha vendégekkel térnénk haza, kapcsoljon és mozgassa meg a lakás levegőjét, hogy megszűrje, felfrissítse azt. A kuponnal olcsóbb, a szállítás ingyenes az európai (CZ) raktárból.

A Xiaomi Mi Air Purifier 3C 79.99$-ba (~26500 forintba) kerül

🔹Kupon : BGHU0747

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás