Kipróbáltuk a kijelzővel ellátott Oclean X Pro okos fogkefét, ami azt is megmutatja, hogy fogaink melyik részét milyen alaposan mostuk meg.

Oclean X Pro (1 of 8)Oclean termék még sosem járt nálunk, így a rendeléskor a legfrissebb Oclean X Pro modellt választottam ki. Azóta már megjelent az Ocelan X Pro Elite is, ami hozott pár újítást, de aki olcsóbbann szeretne egy okos, kijelzővel is ellátott elektromos fogkefét, az nem fog csalódni a Pro verzió tudásában.

Oclean X Pro (2 of 8)

A modell kék színű variánsa rettentő elegáns lett. Ez az élmény fokozódik, ha bekapcsoljuk a kijelzőjét, amin számos, különböző funkciót érhetünk el, de ne szaladjunk ennyire előre. Az esztétikus fehér dobozban a leírás mellett egy töltőbölcső és kábel kapott helyet. Az említett töltőt használhatjuk a fogkefe tárolására és töltésére egyaránt. Az M3 ragasztónak köszönhetően a tartót a falra rögzíthetjük, ami a mágnese által tartja meg a fogkefét. A töltéshez csak le kell vennünk a felragasztott hátlapról eltávolítható tartó részt, vízszintes helyzetbe helyeznünk, csatlakoztatni hozzá egy microUSB végű kábelt, beleállítani a fogkefét és kezdődhet a töltés.

Oclean X Pro (3 of 8)

Az Oclean X Pro nagy lett, nagyobb, mint az alsókategóriában játszó, de nagyon szeretett SO WHITE EX3, Ez ugyan már két éve megvan, de hűen cserélgettem a fejeket rajta és a mai napig is remekül bírja az akkumulátora a 30 napos üzemidőt. Ebben az Oclean X Pro is remekel, hiába kapott egy nagyobb fogyasztót a processzora és kijelzője miatt, de még így is képes hozni a 30 napot. Nálam pont most tart 30 napnál a használata, így akár egy kisebb tartóstesztnek is megfelelne a jelenlegi írás és az akkumulátor jelenleg 34%-on áll.

A cserélhető fejet könnyedén eltávolíthatjuk, a test és fej részénél a nagy rezgésszám miatt egy fél milliméteres rést kapott, aminek köszönhetően nem viszi át a fej rezgését a testre. Másrészről pedig az odakerült fogrém vagy nedvesség nagyrésze is kirázódik.

Oclean X Pro (5 of 8)

Az IPX7 védelemmel ellátott fogkefe töltője IPX5 védettséget kapott, így akár a fürdőszobában is tölthetjük az eszközt. A négy színben választható szónikus fogkefe hihetetlen erősségű 42000 rezgés/perc sebességre képes. Azonban nem kell megijedni, hogy ez a tempó kárt okozna az ínyünkben, hiszen azt leszámítva, hogy az Oclean OS, ami a fogkefén fut. Igen egy kis operációs rendszer fut a fogkefén, emellett 32 erősségi fokozatot választhatunk. Ami igen csak széleskörű testreszabhatóságot jelent a különböző tisztítási módok, fehérítés, ínymasszás funkciók mellett. Ezen funkciók mellett még bluetooth modult is kapott, amivel iOS vagy Android telefonnal akár hónapokra visszamenőleg is kielemezhetjük a fogmosási szokásainkat, terveket állíthatunk be, hogy milyen tisztítást, fehérítést szeretnénk elérni. De számos más funkciót is kapott az app, mint a fogkefén található háttérképek cseréjét, firmware frissítését és az említett fogmosási terveket, amiből több, mint 10 darabot kapunk.

Oclean X Pro (7 of 8)

Az első beállításnál meg kell adnunk a fogunk színét is egy színskála alapján és azt is, ha dohányzunk, kávét fogyasztunk, tehát semmit sem bíztak a véletlenre. Az alap fogmosás 2 perc, de beállíthatunk akár 2 és fél és 3 perces időintervallumot is. Fogmosás közben a fogkefe 30 másodperc elteltével megrezzen, hogy ideje fogást váltani, hogy mindenhol alaposan tisztíthasson. Ez nem csak egy jelzés, amit figyelmen kívül hagyhatunk, mert egy okosfogkeféről beszélünk. Ennek megfelelően 6 tengelyű giroszkópot is kapott, amivel képes érzékelni, hogy az alsó vagy felső fogsort tisztítjuk, illetve azt is, hogy a fogak külső vagy belső tisztítása folyik éppen. Bámulatos mikre képes és a fogmosás idejének végeztével automatikusan lekapcsol, majd a kijelzőjén megjelenít egy értéket, ami annál jobb, minél közelebb van a 100-as értékhez.

oclean x pro menu

oclean x pro 1

 

De nem csak ezt mutatja meg, hanem egy fogsor piktogrammal még azt is, hogy mennyire volt alapos a fogsor alsó, felső, külső és belső részeinek tisztítása. Ennek köszönhetően a fogkefe folyamatosan arra fog sarkalni minket, hogy kivárjuk azt a 2 perces tisztítást, amit én sokszor elhagytam az elején, mert munkába sietve azért el-elcsaltam 10-20 másodperceket. De most már sokkal jobban érzem magam attól a tudattól, hogy az a két perc nem is olyan sok, cserébe tudom, hogy megvolt az alapos tisztítás. Főleg akkor, ha 100 ponttal jutalmaz és azt látom a megjelenített képen, hogy alaposan megmostam a fogaim minden részét.

oclean x pro menu

A kijelzője színes és bár alatta egy homorú fizikai gombot kapott, a menüben a kijelzőt megérintve, vízszintesen és függőlegesen lapozva váltatunk a funkciók között. A főgombot megnyomva felvillan a megjelenítő és az előre beállított pontosidőt jelzi ki, alatta pedig az akkumulátor kapacitását találjuk, amit a telefonos app százalékra pontosan jelez ki. Oldalra lapozva az utolsó fogmosás értékét mutatja meg, illetve a gombbal elindíthatjuk a fogmosást. Felülről lefelé lapozva beállíthatjuk a fogmosás idejét és a fogmosás erősségét is 1 és 32 erősségi fokozat között. Utána pedig a tisztítási funkciók oldalára lépünk ahol beállíthatjuk a nekünk megfelelőt. Így nem kell a telefonos alkalmazást használnunk, ha reggel nem egy egyszerű fogmosást szeretnénk, hanem ínymasszázzsal egybekötött tisztítást választanánk.

Oclean X Pro (6 of 8)

Az Oclean X Pro annyira megtetszett már az első napos használat után és a tz elkövetkezendő napokon ez az érzés csak erősödött, hogy azonnal rendeltem hozzá két tartalék fejet is. Ezek a fejek szerencsére sörte védővel is rendelkeznek, még a tartalék darabok is. Így, ha utazni indulunk, rátehetjük a fejre, hogy védje a hajszálvékony, de amúgy erős sörtéket. Én pont emiatt az erősség miatt választottam ki a legalacsonyabb fokozatot, nekem ez a megfelelő, mert nagyon érzékeny ínnyel rendelkezem.

Az Oclean X Pro a legjobb elektromos fogkefém, amit nagyon megszerettem. Választhatunk a funkciók között, simán kibír 30 napot egy feltöltéssel a 800mAh kapacitású akkumulátorával. Akinek fontos a külső design, azok is megtalálják a számításaikat, mert nagyon jól néz ki ez a kijelzővel ellátott futurisztikus modell, amivel a fürdőszobánkba tévedő ismerősök is meglepődnek majd a termék láttán. Egyszóval az Oclean X Pro egy nagyon ajánlott vétel, aki 15 ezer forintot is kiadna egy okos szónikus fogkeféért.

Az Oclean X Pro elektromos fogkefét itt találod meg

Kedvezmény kód: BGxpro18

Időközben megjelent a továbbfejlesztett Ocelan X Pro Elite is

Kedvezmény kód: BGS20362

Az EU Priority Line szállítás áfa/vámmentes

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás