Olyan szerencsénk van, hogy a HIMO C16 elektromos kerékpárt a TomTop webáruháznak köszönhetően, európai raktárból rendelhetjük meg. Így nem csak áfa és vámmentesen kapjuk készhez a terméket, de hamarabb is megérkezik hozzánk, mintha kínai raktárból rendelnénk.

himo c16 3

A szürke színben kapható HIMO C16 elektromos kerékpárt használhatjuk normál lánchajtással, elektromos módban vagy akár hibrid módban is, elektromos rásegítéssel. A 250W teljesítményre képes motorja 25km/h maximális sebességet tesz lehetővé.

himo c16

A 10Ah kapacitású akkumulátorával 55 kilométert tehetünk meg vele tisztán elektromos módban, ami nem csak a városi közlekedésben elegendő, de még egy hosszabb túrához is megfelelő lehet. Hibrid módban, azaz elektromos rásegítéssel pedig ez a táv 80 kilométerre növelhető.

himo c16 1

Az alumínium vázas kerékpár maximális terhelhetősége 100 kilogramm. A fékezést az első és hátsó 16 colos keréken is megtalálható tárcsafékek segítik. Az elektromos motor a hátsó keréknél található, a kerékpár 6 sebességes váltóval is rendelkezik.

himo c16 4

Állítható magasságú a kormány és ülés is, a kerékpár kapott első és hátsó lámpát is, a kormányon pedig egy mini computert is találunk, ami kijelzi nekünk az akkumulátor kapacitását, a megtett távolságot és a sebességünket is. A kerékpár IPX5 védelemmel rendelkezik, az akkumulátorát pedig 6 óra alatt tölthetjük fel teljesen.

A Xiaomi HIMO C16 elektromos kerékpár 579.99$-ba kerül, amit áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás