Európai raktárból és a kedvezmény kóddal olcsóbban rendelhető meg a BlitzWolf BW-AF1 forrólevegős sütő, amivel egészségesen, akár olajmentesen is süthetünk, főzhetünk.

bw-af1 1Kihúzható kosárral rendelkezik, amely a forró kiáramló hőtől elszeparáltan külön lévő füllel rendelkezik. A modern megjelenését a letisztult fekete felület és az érintésérzékeny gombok biztosítják.

bw-af1 2

6 liter űrtartalommal rendelkezik, ami kiemelkedő a kategóriában. A kosara tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Amint behelyezzük az elkészíteni kívánt étellel telepakolt kosarát a kijelző automatikusan bekapcsol, hogy kiválasszuk a kívánt hőfokot és a sütési időt, illetve megadhatjuk az előre beállított ételek elkészítéséhez kívánt módot is. Ez lehet krumpli, hal, csirke hús vagy akár steak is.

bw-af1

A tetején található érintésérzékeny gombokkal választható ki a sütési idő 1-60 perc és a hőmérséklet is 40-200 Celsius fok közötti értékkel. A magas hőmérsékletű levegőt cirkuláltatja az eszköz, de ha szeretnénk egy olaj spray segítségét is igénybe vehetjük, hogy panírozott húst vagy a sültkrumplit kevés olajjal készíthessünk el. A BlitzWolf BW-AF1 olajmentes forrólevegős sütő 30.5 x 29.5 x 35 centiméteres mérettel rendelkezik.

A BlitzWolf BW-AF1 a Banggood európai (CZ) raktárából vásárolható meg, így áfa és vámmentesen 87.99$-ért, azaz körülbelül 26.000 forintért szerezhetjük be.

🔹Kupon : BGSS836

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás