Az új Amazfit T-Rex Pro pótolja az előd hiányosságait és már AMOLED kijelzővel rendelkezik. De ellenáll a -40 és +70 Celsius foknak is és ezen kívül megmaradt a több műholdat is kezelni képes helymeghatározás és az akár 18 napos üzemidő is.

Kétségtelen, hogy az Amazfit T-Rex Pro húzóereje a kör alakú AMOLED panel, ami 1.3 colos felbontásával 360 x 360 pixel megjelenítésére képes. Az érintésérzékeny kijelző edzett üvegfelületet és ujjlenyomat taszító borítást is kapott.

Az Amazfit T-Rex Pro tökéletes választás a sportolni vágyók számára, mert 10ATM vízállósággal, strapabíró házzal rendelkezik és kibírja a -40 és +70 Celsius fokos hőmérsékletet is.

A helymeghatározáshoz a GPS, Galileo, Glonass, Beidou műholdakat is használja, hogy a lehető legpontosabb legyen a navigáció. Sport módok közül 100 fajtát ismer, köztük van az úszás, síelés és sok minden más tevékenység mérése is. Az alacsony energiaigényű bluetooth 5.0LE kapcsolaton keresztül képes kommunikálni az okostelefonunkkal, így nem maradunk le a hívásinkról és értesítéseinkről sem.

Az órát ellátták légnyomásmérővel, fényérzékelővel, geomágneses szenzorral, 3 tengelyű gyorsulásmérővel és giroszkóppal is. A napi aktivitásmérés és alvásfigyelés mellett megkapta a BioTracker 2 PPG módot, így véroxigénszint és pulzusmérésre is képes. Folyamatos GPS használat mellett 40 órán keresztül tud üzemelni, de minden napra beiktatott edzés figyeléssel 9 napig, míg átlagos használat mellett 18 napot bír egy feltöltéssel.

Az Amazfit T-Rex Pro 199$-ba kerül az előrendelői akcióban

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás