A Blackview Tab 10 10.1 colos kijelzője FullHD felbontást kapott. A betekintési szögek megfelelő megjelenítéséről az IPS panel gondoskodik, 4GB memóriával látták el, így egy remek ár/érték arányú termékkel van dolgunk.

Blackview Tab10 3Memória és tárhely fronton nem lehet okunk panaszra. A belső tárhely mérete 64GB és még microSD memóriakártya használatára is lehetőségünk van, memóriából pedig 4 gigabájttal gazdálkodhatunk. A Blackview a MediaTek MT8768 modellje mellett tette le a voksát, a 8 magos processzor maximális órajele 2.0GHz.

Blackview Tab10 4

A kijelző fölé 8, míg a hátlapra egy 13 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően NANO SIM kártyát is használhatunk, a B20-as modemnek köszönhetően pedig a gyors LTE hálózaton keresztül internetezhetünk. Természetesen kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, GPS, GALILEO kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is használhatjuk.

Blackview Tab10 2

A két hangszóróval szerelt táblagép Android 11 rendszert futtat. Az akkumulátora 6800mAh kapacitással rendelkezik. Az előrendelői akcióban jelenleg 139.99$-ba (40.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az új Blackview Tab 10 táblagépet itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás