A továbbfejlesztett Creality Ender-3 V2 3D nyomtató európai raktárból rendelhető meg. Ezáltal nem csak áfa és vámmentesen vásárolható meg a termék, amivel így sokat lehet spórolni, hanem a szállítási idő is csökken.

creality_ender-3_v2_3.JPG

A 3D nyomtató megjelenésében nem hoz sok újdonságot, hacsak nem említjük a centiméteres 220 x 220 x 250 milliméteres nyomtatható felületet. A, PLA, TPU, PETG anyag 1.75 mm átmérőjű lehet, azaz a mondhatni szabványos filamenteket használó gép fúvókája 0.4mm-es vékonyságú anyagból építi fel a megtervezett tárgyakat.

creality_ender-3_v2.JPG

A nyomtatandó tárgyakhoz természetesen nem kell profi tervezőnek lennünk, hiszen az interneten millió számra elérhetőek a különböző tervek, amiket a számítógépünkről kábelen vagy a 3D nyomtatóba helyezett memóriakártyára másolva, szó szerint egy gombnyomással kinyomtathatunk. Így a letöltött STL, OBJ, G-Code fájlokat másodpercek alatt átküldhetjük a nyomtatóra, hogy nekiállhasson a munkának.

Miben fejlődött a 2020-as Creality Ender-3 V2 az elődjéhez képest?

  • Az Ender-3-tól eltérően az Ender-3 V2 egy remek 3D nyomtató, amely új fej vezérléssel rendelkezik. Az összes kábelt elrejtették a házba. Ezenkívül az új fúvókát is továbbfejlesztették.
  • 4,3 colos HD színes kijelző. A Creality Ender-3 V2 3D nyomtató az elődjéhez képest nagyobb felbontású 4,3 hüvelykes HD színes kijelzővel van szerelve.
  • Edzett üvegezett platform. A Creality újfajta felületet használ a nyomtatni kívánt területen.
  •  XY-tengely feszítő. A tengelyeket tartó és vezető rendszer sokkal strapabíróbb és erősebb lett.
  • Folytatás áramkimaradás esetén. Áramkimaradás utáni folytatás funkció a Creality Ender-3 V2 3D nyomtatón. Az áramkimaradás vagy a lekapcsolás nem jelenthet problémát az Ender-3 V2 számára, mert az onnan folytathatja a nyomtatást, ahol abbahagyta.

 

 creality_ender-3_v2_1.JPG

A csomagban természetesen útmutató is lapul, hogy összeállítsuk a nyomtatónkat. Szerencsére a németországi raktárból rendelve nem kell plusz költségeket fizetnünk és, ha ezt az opciót választjuk, a szállítás is ingyenes. A 3D nyomtató 236$-ba, azaz 67.500 forintba kerül a TomTop európai raktárából. A rendelésnél a Germany opciót válaszd, hogy ingyenes szállítással áfa és vámmentesen érkezzen meg a termék

A Creality Ender-3 V2 3D nyomtatót itt találod meg

Kedvezmény kód: CE3V2

 

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Megosztás

Hozzászólás