Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Külső SSD, akkumulátoros lámpa, autó indító akkumulátor, kávéfőző és sok minden más is.

256GB-os BlitzWolf külső SSD meghajtó

Az alumínium házas és 10.5 x 3.4 x 1 centiméteres BW-PSSD5 meghajtó nem sokkal nagyobb, mint egy átlagos méretű pendrive, de annál sokkal többet nyújt. A csupán 40 grammos súllyal rendelkező tárolók már a legújabb USB3.2 csatlakozó felületet is támogatják így több gigabyte adat átmásolása is csupán másodpercekbe telik.

Az USB szabvány természetesen visszafelé kompatibilis, így akár az USB3.0 vagy az USB2.0 szabványú portokkal ellátott gépeken is használhatjuk, csak kisebb sebességgel. Ehhez pedig egy USB-A Type-C kábellel a normál USB porton keresztül is használhatjuk az eszközt.

A legújabb 256GB-os meghajtó 59.99$-ba (18000 forint) kerül, amit európai (CZ) raktárból áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg.

BlitzWolf BW-PSSD5 256GB SSD

🔹Kupon : BG701c28

__________________________________________________

Egy ötletes kiegészítő az autóba a Baseus-tól

Baseus kiegészítőAz ülések fejtámlájához rögzítheő fel a Baseus kiegészítője, aminek köszönhetően akár egy mobiltelefont is befogathatunk, ha gyermekünk mesét szeretne nézni utazás közben.

Baseus kiegészítő 1

De ez nem csak egy telefon tartó konzol, hanem összecsukva egy kampó is, amire a bevásárló szatyrot vagy hátizsákot is felakaszthatunk. A terhelhetősége 25 kilogramm, így nagy súlyt is elbír. Ha nem használjuk, be is fordíthatjuk a fejtámla alá, hogy ne legyen útban.

A Baseus kiegészítője nagyon ötletes lett, szerencsére nem is drága, csak 9.99$-ba kerül.

🔹Kupon : BGBaseus1565

__________________________________________________

Xiaomi Mijia S1301kapszulás kávéfőző

 

xiaomi nespresso 2

A gyártótól már megszokott fehér külsőt kapott a Xiaomi Mijia S1301 kapszulás kávéfőző, ami 600 milliliteres víztartállyal rendelkezik. Kétféle módot kapunk, egy hosszú és egy rövid kávé opciót, amivel 110, illetve 40 milliliter koffein adagot kapunk.

xiaomi nespresso 1

A kedvezmény kóddal a Xiaomi Mijia S1301 kávéfőző az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető

🔹Kupon : BGS0129

______________________________________________________

A BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill

BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill 5

Akár pirításról vagy hal, csirke, sertés, marhahús sütéséről lenne szó, a grillsütővel készíthetünk sültkolbászt, virslit, barbecue, steak vagy akár hamburgerhúst is. A tapadásmentes fém platnival borított belső rész mind a két oldala képes fűteni. A fedél 180 fokban kihajtható, így ha csak épp pirításról vagy egy gyors sütésről lenne szó, nem is szükséges összecsuknunk a fedelet, amivel így kétszer akkora sütő felületet kapunk.

BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill 2

 

BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill 4

Segítségként olaj gyűjtő tálca is található az alján, amely abban segít, ha túl sok zsiradékot használnánk a sütéshez, a felesleg nem fog lefolyni a sütő oldalán, hanem azt egy olajgyűjtőbe csepeg át. Dupla ventilátorral is ellátták, hogy a termelt hő ne károsítsa az alkatrészeket, hanem azt távolítsa el a szerkezet belsejéből.

Igazán impozánsnak tűnik a húsvastagság mérővel is ellátott BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill. A jó idő közeledtével jó hasznunkra lehet. Szerencsére most a Banggood európai (CZ) raktárából áfa és vámmentesen rendelhető meg 82.99$-os 24.000 forintos áron.

A BlitzWolf BW-SM1 elektromos grillt itt találod meg

🔹Kupon : BGHU0540

_______________________________________________

AZDOME M10 az olcsó menetrögzítő hátsó kamerával

AZDOME M10 A menetrögzítő kérhető hátsó kamerával is, így nem csak az előttünk lévő útszakaszt látja, hanem a mögöttünk lévő cselekményeket is képes rögzíteni.

AZDOME M10 1

Ha csak az első kameráját használjuk az elérhető legnagyobb felbontás 2160p lehet. Ha mindkét kamerát egyszerre szeretnénk igénybe venni, akkor mindkét kamera 1920 x 1080 pixeles felbontásban képes videót felvenni.

A vezérlés egy 3 colos érintésérzékeny kijelzőről könnyedén megoldható. Az energiát a szivargyújtóról veszi, a felvételeket microSD memóriakártyára rögzíthetjük, amiből maximum 256GB-os méretet támogat. Az EU Priority Line szállítás áfa/vámmentes.

A kedvezmény kód szerencsére mindkét modellhez használható így egy kicsit spórolhatunk velük

Kedvezmény kód: BGAZDOMEM100

__________________________________________________

BlitzWolf BW-JS1 power bank autó indításhoz

bw-js1.jpg

12000mAh kapacitásával segíti beindítani a BlitzWolf BW-JS1 power bank az autónkat, ha lemerült az akkumulátorunk. A 12000mAh nem kevés, így a töltéshez, de ezt a kapacitást használhatjuk az eszközeink töltésre is, hiszen támogatja a QC3.0 gyorstöltést is.

bw-js1_2.jpg

Egy külön kis retesz védi a csatlakozókat, hogy semmi ne okozzon kárt bennük. IP68-as védettséggel is ellátták, emellett elemlámpa funkciót is kapott. A gyártói adatok szerint maximálisan 12V 4.5L benzin és 12V 3.0L dízel üzemű autók beindítására használható. Az akkumulátorának teljes kapacitásának feltöltéséhez 7 órára van szüksége. Viszont akár a kocsiban is hagyhatjuk, hiszen 1-2 hónapig képes megőrizni az akkumulátor kapacitását, hogy vész esetén használhassuk. Természetesen ellátták rövidzárlat, túltöltés, túlhevülés, véletlen polaritás felcserélés elleni és még számos más védelemmel is.

A BlitzWolf BW-JS1 power bankot itt találod meg

🔹Kupon : BGHU0521

__________________________________________________________

Három ágú LED lámpa a BlitzWolf-tól

blitzwolf lámpa Akár egy, de akár mind a három oldalát használhatjuk a BlitzWolf új lámpájának, aminek színhőmérsékletét 3, míg a fényerejét 5 lépésben változtathatjuk. Szabványos 1/4 –es menettel látták el, így akár egy fotós állványra is rögzíthető.

blitzwolf lámpa 2

Alacsony fényerőn 16, míg maximális fényerőn 4 órán át használhatjuk. Beépített akkumulátora 2850 mAh kapacitású, amit az USB Type-C portján keresztül tölthetünk fel.

A lámpát itt találod meg

🔹Kupon : BG1e424c

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás