2K felbontás, 27 colos méret és 144Hz-es képfrissítés. Ez az, amit tud a BlitzWolf BW-GM2 gamer monitora, ami jelenleg áfa/vámmentesen 78000 forintos áron vásárolható meg.

BlitzWolf BW-GM2 gamer monitor

🔹Kupon : BGCZGM2

blitzwolf gamer monitor

A BlitzWolf monitora 27 colos mérettel rendelkezik, amihez 2K felbontás (2560 x 1440 pixel tartozik). A panel típusáról nem közöl információt a gyártó, de a 178 fokos betekintési szögeket nézve valószínűleg egy IPS kijelzővel van dolgunk.

A leírás szerint 100%-os sRGB színtér lefedettséggel rendelkezik, válaszideje 2ms a képfrissítés frekvenciája pedig 144Hz. Ennél már csak a 34 colos modell tud többet. A modellnél az AMD FreeSync Premium Technology is támogatott és alacsony kékfény kibocsájtást is megtaláljuk a repertoárban.

BlitzWolf BW-GM2 3

BlitzWolf BW-GM2 2

A monitor hátulján bekapcsolhatjuk a piros színű LED világítást is. Csatlakozók közül 3 HDMI bemenetet kapott, így PC-t, laptopot és még egy konzolt is ráköthetünk egyszerre, de még Display Port is helyet kapott rajta. A 27 colos monitor 61.51 x 45.38 x 17.95 centiméteres méretekhez 4 kilogrammos súly párosul.

BlitzWolf BW-GM2 1

A BlitzWolf BW-GM2 27 colos gamer monitor a kedvezmény kóddal 269$-ért (78000 forint) vásárolható meg, a szállításhoz az EU Priority Line opciót válaszd, ha a terméket a kosárba raktad.

🔹Kupon : BGCZGM2

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás