Már hosszú ideje várom, mikor jelentkezik a BlitzWolf egy saját számítógéppel. Akik velem együtt kíváncsian várták ezt a pillanatot, azok most már a specifikációk tengerében lubickolva ismerkedhetnek meg az új géppel.

Egy igazán kis PC-hez mérten korrekt hardvert kapunk, a mindennapi munkák elvégzéséhez. Külön pozitívum, hogy a BlitzWolf BW-MPC1 már 128GB kapacitású meghajtóval rendelkezik és 8GB DDR4 memória is sok mindenre elegendő lesz, de az egyik legfontosabb komponens az újabb Intel® Celeron® J4215 processzor, ami maximálisan 2.7GHz-re képes, fogyasztása igen kedvező, 10W-tal is beéri.

BlitzWolf BW-MPC1 mini pc 1

A kis gép másik előnye, hogy 2.5 colos meghajtót is beszerelhetünk, így a belső meghajtó mellé tehetünk egy SSD-t vagy akár egy több terabájt méretű HDD-t is, hogy minden adatunk elférjen rajta.

BlitzWolf BW-MPC1 mini pc 2

A BlitzWolf BW-MPC1 mini PC 13.9 x 13.9 x 3.9 centiméteres háza akkora, mint egy vajas doboz. Kisméretű, keveset fogyaszt, így nem csak helyet spórolhatunk vele, de a villanyszámla költségét sem fogja nagyon megemelni.

A processzornak köszönhetően nem csak letöltésre, otthoni vagy kisebb irodai munkára, de YouTube videók, filmek nézésére is tökéletesen használható a sokrétű tartalomfogyasztás mellett. Már hardveresen képes dekódolni a VP8, VP9, H265 videókat. Teljesítmény szempontjából, a Cinebench R15 tesztben megelőz egy korosodó i3U processzort is.

BlitzWolf BW-MPC1 mini pc 3

Nem csak a házon legbelül találunk meg minden fontos alkatrészt, hanem magán a házon is, hiszen számtalan csatlakozóval látták el, hogy semmiben se szenvedjünk hiányt. A hátsó és oldalsó részen a következő portokat találjuk:

  • Tápcsatlakozót, ami európai szabványú adapterrel érkezik,
  • 2x USB2.0 portot,
  • 2x USB3.0 portot,
  • microSD memóriakártya olvasót,
  • gigabites LAN csatlakozót,
  • HDMI kimenetet,
  • VGA kimenetet,
  • 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozót,

BlitzWolf BW-MPC1 mini pc 4

Vezeték nélküli kapcsolatokból is jutott minden, ami re csak szükségünk lenne. Van itt nekünk Bluetooth 4.0 és 2.4G/5GHz, 802.11 b/g/n/ac WiFi is. A BlitzWolf BW-MPC1 mini PC-hez egy európai szabványú adaptert, HDMI és SATA kábelt is kapunk. A 8/128GB-os kisméretű számítógép 219.99$-ba kerül, ami 64.000 forintnak felel meg. Az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámköltségek nélkül kapjuk készhez a terméket.

A BlitzWolf BW-MPC1 8GB/128GB mini számítógépet itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás