A Realme Narzo 30A 4 GB rendszermemóriát, 64GB tárhelyet, 6000mAh kapacitású akkumulátort tudhat magáénak és ami mindezt felügyeli, az a Helio G85 processzor, aminek a teljesítményével teljes mértékben elégedettek lehetünk.

A Narzo Store spanyolországi raktárából áfa/vámmentesen, pár napon belül kézbe is vehetjük az új telefont. A Narzo 30A 6.5 colos IPS kijelzővel érkezik. A polikarbonát ház hátulján található fő képkészítő szenzor 13 megapixeles felbontással rendelkezik.

narzo a30 1

A kijelző felett 8 megapixeles szelfi kamera kapott helyet. Szerencsére nem leszünk szűkén a RAM-nak, mert 4GB áll a rendelkezésünkre. A belső tárhelyének mérete 64GB, de lehetőség van microSD memóriakártya használatára is.

narzo a30 2

A készülék Global Version modell, így magyar nyelvű menüvel is ellátták az Android 10 operációs rendszert és a telefon támogatja hazai 4G hálózatot is. A MediaTek Helio G85 fejlettebb, mint a Redmi 9 G80-as processzora. A 8 maggal rendelkező CPU az AnTuTu tesztekben 197000 körüli pontszámra képes.

narzo a30 3

A Narzo 30A húzóereje a méretes akkumulátora, ami 6000mAh kapacitással rendelkezik és az európai szabványú töltőfejjel, 18W teljesítménnyel látja el, hogy feltöltse a méretes akku pakkot. A mobiltelefon a spanyolországi raktárat választva átszámolva körülbelül 41.000 forintba kerül és pár nap alatt meg is érkezhet hozzánk.

A Realme Narzo 30A mobiltelefont itt találod meg

A Realme C21 mobiltelefont itt találod meg

Redmi 9 3/32GB-os modellje is jó áron kapható lengyelországi raktárból 118$-ért, 35 ezer forintért

 

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás