Az STN STN28 alacsony áron kínál vezetékkel és bluetooth kapcsolaton keresztül is használható „Cat Ears” dizájnnal és RGB világítással rendelkező fejhallgatót. Az alacsony ára és funkcionalitása miatt kíváncsiak voltunk, hogy a névtelen gyártótól származó modellen vajon hol vettek vissza a büdzséből.

A csomag kissé megsínylette az utat, így a rózsaszín dobozon jól kilehetett venni a Kína-Magyarország útvonal viszontagságait. A füles egy átlátszó műanyag ágyon összecsukva pihent, így ha utaznánk, ez pozitívum, hogy így kisebb helyet foglal. A költségvetés annyira alacsony lett, hogy utazó szütyőt sem mellékeltek, amiben hordozhatnánk a hosszú úton. Egy jack és egy microUSB kábel azonban még a csomagban lapult.

STN28 (1 of 6)

A 20$-os ár érződik az STN28 anyaghasználatán is, kopogós és recsegős műanyagot találunk mindenhol, főleg a pánt résznél, ahonnan kihajthatjuk a hangszórókat. Akkorát kattannak, mintha diót törnének mellettem és az első használatbavételkor azt hittem, hogy most törtem el a zsanérokat. A rózsaszín pánton ott a két cica fül, ami RGB színben világít, azaz összesen három színben villan fel, de folyamatosan ugyanazt a sémát követi.

STN28 (2 of 6)

A fejpánt belső részén lévő szilikon borítás felülete puha, de alatta olyan kemény, ha egy ilyen ”lágy” anyagra kellene zuhannom, össze-vissza törném magam. A 40 milliméteres driverekkel rendelkező hangszóróház oldalán is egy világító, macska lábnyom mintát találunk. Érdekes módon a jobboldali hangszóróházon semmit nem találtunk, minden csatlakozó és gomb a baloldalin kapott helyet. Gondolom még a kábel átvezetésekkel is spórolni akartak, így minden egy helyre került.

STN28 (4 of 6)

Oldalt kapunk egy 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozót, microUSB aljzatot a töltéshez, microSD kártyaolvasót. Ki/be kapcsoló gombot, előre/vissza gombokat, amikkel egyben a hangerőt is szabályozhatjuk. Azt hittem, hogy az M/EQ gomb equalizert is elő fog csalni, de ez a módválasztó, amivel válthatunk a vezetékes, vezeték nélküli SD kártya között és az FM rádió között, mert még erre is futotta a gyártónak. A rádió használata körülményes, megtalált pár adót, de nem tudtam beállítani, hogy ne folyamatos csatornakeresésben maradjon.

STN28 (3 of 6)

Bluetooth kapcsolatból az 5.0 verzióval látták el, ami természetesen visszafelé kompatibilis, így ha egy régebbi telefonnal használnánk, azzal is menni fog. Ha csatlakoztatjuk hozzá a mellékelt jack kábelt, akkor a füles automatikusan lekapcsol, hogy ne fogyassza az akkumulátort. Ebben a módban, amikor hozzá van csatlakoztatva a vezeték, be sem lehet kapcsolni, ami azt eredményezi, hogy a világítás sem megy rajta ebben az üzemmódban, ez csak a bluetooth, SD kártya, FM rádió kiváltsága.

STN28 (5 of 6)

Egy tesztelésre használt 16GB-os microSD memóriakártyát formáztam le FAT32 fájlrendszerre és arra tettem fel jó pár mp3 formátumú számot. A fejhallgatóba helyezve a kártyát, azonnal SD módra váltott és máris hallgathattam a zenéimet. A könyvtárakkal sincs baja, azokat is kezeli, így simán felmásolhatunk rá különböző albumokat is.

Egy fejhallgató legsarkalatosabb pontja a hangzás és a kényelem. A kopogós műanyagok nem sok minőségérzetet nyújtanak. A hangszórókon lévő párnák kemények, így akkor tudtam a legkényelmesebb állapotot felvenni vele, amikor kihúztam a pántokat, így már nem szorította annyira a fejemet és kényelmesebbé vált a viselése, de hosszútávon nem használnám. Látszik rajta, hogy nem férfiaknak készült, hanem kisebb fejformával rendelkező hölgyek részére. A hanggal kapcsolatban azonban meglepődtem. Sokkal rosszabb minőségre számítottam. Meglepetésemre basszusok is szorultak a 40 milliméteres driverekbe, azonban a magas hangokból keveset kaptam. A hangerő 50%-ig még rendben van, kellően hangos, ám utána már nem bírja és elkezd recsegni. Ez nem egy pozitívum.

stn28

Árához képest sokat tud az STN28, ám nem túl kényelmes és nagy hangerőn már torzít. A 400mAh kapacitású akkumulátora 2.5 óra alatt feltölthető, amivel maximum 7 óra zenelejátszási időt biztosít, ám nálam ez csak 4- 5 órára volt elegendő.

Az STN28 19.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás