A XIAOMI Wanbo X1 egy kellemes meglepetés a gyártótól, hiszen még sok kisebb gyártó sem készít ilyen olcsón HD projektort, de a Xiaomi most mindezt 100$-ért, azaz 30 ezer forintért hozta el.

A leírás szerint 300 ANSI Lumen fényerőre képes az igazán kicsi 22 x 18.5 x 8 centiméteres kis eszköz, ami maximálisan 60W fogyasztással rendelkezik. Zoom funkciót nem kapott, ahogyan ez semelyik „olcsó” eszközbe sem kerül bele.

Wanbo X1 3

Nem futtat Android rendszert, de kapott egy USB portot és a beépített WiFi-nek köszönhetően a telefonunk képét is tükrözhetjük a Miracast funkciónak köszönhetően.

Wanbo X1 2

A maximálisan 1280 x 720 pixeles felbontásra képes XIAOMI Wanbo X1, ami 2000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik és 4:3 vagy 16:9 képarányt választhatunk. A fal vagy a vászonhoz képest a távolság 1.2-3 méter lehet, amivel 40-120 col képátlót is kaphatunk. A távirányítóval is ellátott kis projektor HDMI, USB, AV kimenet és fülhallgató csatlakozót is kapott. Ha nagyobb fényerővel és felbontással rendelkező projektort keresel, itt van a Xiaomi Wanbo T2 Max.

A XIAOMI Wanbo X1 a maga 100$-os, azaz 30 ezer forintos árával a legjobb olcsó projektor a piacon. Az előrendelői akcióban sietni kell, hogy maradjon ez az ár, amit az EU Priority Line szállításnak köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

A XIAOMI Wanbo X1 projektort itt találod meg

Itt van a Wanbo T2 Max, ami nem sokkal többért kínál FullHD felbontást

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás