A Blackview Tab 9 10.1 colos kijelzője FullHD felbontást kapott. A betekintési szögek megfelelő megjelenítéséről az IPS panel gondoskodik.

Blackview Tab 9 3

Memória és tárhely fronton nem lehet okunk panaszra. A belső tárhely mérete 64GB és még microSD memóriakártya használatára is lehetőségünk van, memóriából pedig 4 gigabájttal gazdálkodhatunk. A Blackview az UNISOC T610 modellje mellett tette le a voksát, a 8 magos processzor maximális órajele 1.8GHz.

Blackview Tab 9

A kijelző fölé 5, míg a hátlapra egy 13 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően NANO SIM kártyát is használhatunk, a B20-as modemnek köszönhetően pedig a gyors LTE hálózaton keresztül internetezhetünk. Természetesen kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, GPS, GALILEO kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is használhatjuk.

Blackview Tab 9 5

A két hangszóróval szerelt táblagép Android 10 rendszert futtat. Az akkumulátora 6800mAh kapacitással rendelkezik. Az előrendelői akcióban jelenleg 139.99$-ba (42.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az új Blackview Tab 9 táblagépet itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás