A BlitzWolf BW-HC1 felveszi a versenyt a Xiaomi porszívójával is. Számos fejet kapunk az alapos tisztításhoz, a szívóerősséget az érintésérzékeny kijelzőn választhatjuk ki. A teljesítménye pedig köröket ver a konkurenciára, hiszen 25000Pa szívóerővel rendelkezik.

BlitzWolf BW-HC1 4Erős és könnyű, mert csak 2.4 kilogrammot nyom, de a már említett 25Kpa szívóerőre képes, amit sok porszívó megirigyelne. Az alapos takarításhoz különböző fejeket mellékel a gyártó, de a leghatékonyabb tisztítást még mindig az a fej jelenti, amely motorikusan megforgatja a benne található apró sörtéket, hogy még a szőnyegünk szálai közül is kitakaríthassuk az oda rakódott szennyeződéseket.

BlitzWolf BW-HC1 3

Három fokozatból választhatunk, egy automata, erős és ECO mód közül. A 2500mAh kapacitású akkumulátoráról a LED kijelző ad tájékoztatást. Ezen keresztül egy érintésérzékeny panelnek köszönhetően változtathatjuk a szívás erősségét. A porszívót használhatjuk a hosszított szárral vagy akár anélkül is, ha például az autót szeretnénk kiporszívózni,

A portartálya 700 milliliter kapacitású, ami mosható HEPA filterrel rendelkezik, a motorja 350W teljesítményű, amivel elérhető a maximális 25000Pa szívóerő. A BlitzWolf BW-HC1 porszívó EU szabványú adapterrel érkezik, európai raktárból. Ennek köszönhetően pár munkanap alatt meg is érkezhet. A kedvezmény kóddal 159$-ba (49000 forintba) kerül.

A BlitzWolf BW-HC1 porszívót itt találod meg

🔹Kupon : BGPLBWHC

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás