Egyszerű és egyedi kialakítást kapott a Creality CR-10S Pro 3D nyomtató, ami strapabíró alumínium házzal és automata szintező rendszerrel rendelkezik.

Creality CR-10S Pro 2Fejlettebb vezérlést kapunk, a beállításokat érintőkijelző segíti. Leveling-free rendszerrel is ellátták, aminek köszönhetően a felhasználók megszabadulhatnak az unalmas kézi szintező műveletektől, a gép pontosabb lesz és automatikusan beállítja magát. Továbbfejlesztett fúvókát kapunk, könnyen cserélhető alkatrészekkel, továbbfejlesztett hűtőrendszerrel és jelentősen javított hőelvezetéssel.

Creality CR-10S Pro 3

A Creality CR-10S Pro 3D nyomtató melegíthető lappal van szerelve, hogy a nyomtatott tárgyunk minél kevésbé tapadjon oda az alsó platformra. Ha a gépből hirtelen elfogy a filament, automatikusan megállítja a nyomtatást, majd onnan folytatja, ahol abbahagytuk. A Creality CR-10S Pro3D nyomtatóval különféle 1,75 mm-es nyomtatószálakat használhat, például PLA, ABS, TPU, fa és szénszál típusú filamenteket is.

A 3D nyomtató európai (Germany) raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen vásárolható meg 363$-ért (108.000 forint), a szállítás pedig ingyenes.

A Creality CR-10S Pro 3D nyomtatót itt találod meg

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás