A Xiaomi Mijia AC-M9-SC légtisztító előnye, hogy tásaihoz képest kisebb, így az íróasztalon is elfér, ennek köszönhetően munkában, de akár home office-ban is használhatjuk. A kupon kóddal pedig 40% kedvezményt kapsz, így 21000 forintért juthatsz hozzá európai raktárból!

Xiaomi Mijia AC-M9-SC légtisztító légtisztító

Kedvezmény kód: BGSHDUE

xiaomi légtisztító 4

Valószínűleg nem kell már bemutatnunk a Xiaomi légtisztítókat, hiszen nagy elismerést vívtak ki maguknak a hazai piacon is. A Mijia AC-M9-SC azonban szakított az eddigi formával és egy új design világot indíthat útjára megjelenésével.

xiaomi légtisztító 2

A Xiaomi Mijia AC-M9-SC légtisztító nem a szokásos keskeny, magas formát kaptam meg, hanem egy négyzet alakú vékony formavilággal rendelkezik. Használatával eltávolíthatjuk a levegőben található füst és por 99.97%-át. Segítségével mérsékelhetjük a cigaretta füstöt, a főzés utáni kellemetlen szagokat, de a PM2.5 tulajdonságának köszönhetően a 2.5 mikronnál nagyobb méretű szennyeződést is megszűri a levegőből.

xiaomi légtisztító 3

A 100 mikron méretű részecskéket, azaz az egy tized milliméter nagyságú apró szennyeződések már könnyedén szállnak a levegőben, így be tudjuk lélegezni őket, de ezek még túl nagyon ahhoz, hogy komolyabb gondot okozzanak. Megtapadnak az orrüregben, a nyálkahártyákon, és ha kifújjuk az orrunkat, akkor főként ezeket az apró oda nem illő szennyeződéseket távolítjuk el. A baj akkor kezdődik, ha nem 100 mikronos szemcsékről beszélünk, hanem 10 vagy 2.5 mikron méretű részecskékről. A 4 mikron alatti méretűek már bejutnak a tüdőbe is, a 2.5 mikron méretűek viszont nem csak, hogy bejutnak, de nehezen is ürülnek ki onnan. Ezért fontos egy megfelelő minőségű légtisztító használata.

xiaomi légtisztító 1

Természetesen kapott halk módot, így az otthoni csendben sem lesz zavaró a hangja. A Xiaomi Mijia AC-M9-SC légtisztító európai raktárból vásárolható meg (CZ raktárból), így áfa és vámmentesen rendelhető. A kedvezmény kóddal 70$-ba, azaz körülbelül 21000 forintba kerül.

Xiaomi Mijia AC-M9-SC légtisztító légtisztító

Kedvezmény kód: BGSHDUE

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás