A BlitzWolf BW-GTC okosórát, amit a telefonunkkal párosítva még telefonálni is lehet, mi is kipróbáltuk.

Olyan indokok szólnak a BlitzWolf BW-GTC mellett, mint a 10000 forintos alacsony ára. De említhetjük akár a 7 napos üzemidőt, a pulzus és véroxigénszint mérést és a már tárgyalt telefonálási lehetőséget is.

A BlitzWolf BW-GTC okosóra 1.54 colos érintőkijelzővel rendelkezik és már nem TFT, hanem IPS panelt használ, amelynek felbontása 240 x 240 pixel. A fekete, kék és arany színekben kapható okosórát szinte bárkinek ajánlhatnánk, hiszen a színek közül kapunk fiatalos, férfias és nőies, fekete és arany modellt is.

IP67 védettséggel is rendelkezik, így a fröccsenő víznek is ellenáll. A funkciói között találunk lépésszámlálást, alvásmonitorozást, pulzus, vérnyomás és véroxigénszint mérést, kamera és zenevezérlést, üzenet és hívásértesítést. A bejövő hívásokat pedig a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően az óráról is lebonyolíthatjuk, ha az össze van kapcsolva a mobiltelefonunkkal.

A 230mAh kapacitású akkumulátorát 1.5 óra alatt feltölthetjük, amivel 7 napos üzemidő is kihozható az órából. Szerencsére nem is kerül sokba, hiszen a bevezető akcióban csak 10000 forintot kérnek a BlitzWolf BW-GTC okosóráért, a szállításhoz az EU Priority Line opciót válaszd.

A BlitzWolf BW-GTC órát itt találod

🔹Kupon : BGBGTC

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás