A BlitzWolf BW-IS20 okos riasztórendszerének érintésérzékeny kijelzőjének köszönhetően nem csak az első beállítások végezhetők el percek alatt, de mozgásérzékelő szenzort és ajtó/ablaknyitás érzékelőt is kapunk a csomagban.

BlitzWolf BW-IS20 5

A vezeték nélküli technológiát használó BlitzWolf BW-IS20 modellt GSM modullal is ellátták, így egy SIM kártyát behelyezve maximálisan 5 mobiltelefonra tud értesítést küldeni SMS-ben vagy az alkalmazásnak köszönhetően közvetlenül a mobiltelefonunkra. A központi vezérlőegység 16.2 centiméter széles és 10 centiméter magas, amin egy 4.3 colos LCD kijelző is helyet kapott. Az angol nyelvű menüvel ellátott riasztóhoz egy mozgásérzékelő szenzort, két ajtó/ablaknyitás érzékelőt, két távirányítót, szerelési útmutatót, kábelt és a szereléshez szükséges eszközöket kapjuk.

BlitzWolf BW-IS20 3

A központi vezérlő tápellátásához csak 5V/1A áramerősség kell. Szerencsére arra is gondoltak, hogy mi történik, ha áramkimaradás lenne, így egy 500mAh kapacitású akkumulátort is beépítettek az eszközbe. Az érzékelőkhöz nincs szükség kábelekre, hiszen ezek is akkumulátorról működnek. Az alacsony fogyasztásnak köszönhetően akár egy évig is. A vezérlő pedig értesítést is tud nekünk küldeni, ha valamelyik érzékelőben túl alacsony lenne az akkumulátor feszültsége, hogy cserélni tudjuk azokat.

BlitzWolf BW-IS20 1

Megadhatjuk, hogy este mikor kapcsoljon be és reggel mikor kapcsolja ki a riasztást. Ujjlenyomat olvasóval is ellátták, ennek köszönhetően csak mi férhetünk hozzá és csak mi törölhetjük a riasztási jelzést. Szerencsére 30 ujjlenyomat mintát képes tárolni, így a családtagok, rokonok is aktiválhatják/deaktiválhatják azt egy riasztás esetén.

A BlitzWolf BW-IS20 riasztó 77$-ba, azaz mintegy 23500 forintba kerül, ami nem is sok. Szerencsére van EU raktárban is, így áfa és vámmentesen, rövid szállítási idővel rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-IS20 riasztót itt találod meg

🔹Kupon : BGBWIS20PL

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás