A külsőt nézve nem sok változás történt az Oclean X Pro fogkeféhez képest. Most is egy érintésérzékeny kijelzőről választhatjuk ki a funkciókat, amiből van bőven. De okosabb és halkabb lett, mint az elődje volt.

Oclean X pro Elite 3 Méretre maradt az Oclean X Pro-hoz hasonló külső, az Oclean X Pro Elite 24.8 x 2.4 x 2.4 centiméteres méretekkel rendelkezik és 100 grammot nyom. Megmaradt a  800mAh kapacitású akkumulátor, amivel napi 2 fogmosással akár 30 napon keresztül is használhatjuk. De már elérhető a vezeték nélküli gyorstöltés, hogy nagy sebességgel pumpálhassuk tele az akkumulátort energiával.

Új rezgőmotort is kapott, így elérhető egy magasabb rezgésszámú tisztítás is. A rezgésszám 40000-ről 42000/percre nőtt, de sokkal halkabb működést ígérnek. Természetesen megmaradtak a minőségi 3D DuPont sörték és a fejeket szintén bármikor cserélhetjük, ha elhasználandónak.

Oclean X pro Elite 4

A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően megmaradt a telefonos értesítés és használat ellenőrzése is, így a fogkefe képes jelezni nekünk, hogy mikor van szükség a fej cseréjére. De Bluetooth verzióból is már 4.2-re váltottak. A belsőt ellátták giroszkóppal is, ezáltal a fogkefe képes kielemezni a fogmosási szokásainkat is, hogy a lehető legalaposabb tisztítást végezzük. A tevékenység végeztével információt jelenít meg a fogkefe kijelzőjén.

Oclean X pro Elite 2

A legnagyobb durranás kétség kívül itt is az érintőkijelző, amely nem csak kiváltja a funkciógombot, de ezen keresztül állíthatjuk be a különböző tisztítási metódusokat. A 0.96 colos megjelenítőt használva, akár egy okostelefonon, lapozó mozdulatokkal választhatjuk ki a különböző funkciókat. Az apró kijelző megjeleníti a tisztítás idejét és a giroszkópnak köszönhetően képes fogmosás közben kijelezni, hogy megfelelően tartjuk-e a fogkefét az alapos tisztításhoz. Ezt pontokkal is jutalmazza, hogy a még alaposabb tisztításra törekedhessünk.

Az a szerencse, hogy erre is van kedvezmény, így a kóddal 50$-ba, azaz 16500 forintba kerül. Ezért a pénzért pedig nem találunk ilyen kaliberű és kijelzővel ellátott okos fogkefét.

Az Oclean X Pro Elite fogkefét itt találod meg

Az olcsóbb Oclean X Pro is érintőkijelzős, de olcsóbb is

Kupon: BGWT0362

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás