A laptopjairól ismert BMAX újra egy kisméretű mini számítógépet készített, a BMAX B3 már nem a lassú Intel Atom, hanem egy Intel i3-as processzort használ.

A géphez már csak egy billentyűzetre, egérre és persze monitorra lesz szükség és már használhatjuk is! 8GB DDR3 memóriával látták el a gépet, ami mellé még egy 128GB-os M.2 SSD meghajtót is kapott. Ennek köszönhetően, ha pénztárcánk engedi, bármikor nagyobbra cserélhetjük.

bmax b3 1

bmax b3 4

Processzorból az alacsony fogyasztású Intel Core i3-5005U CPU-t használja, ami négy magos és 2.0GHz-es órajelre képes, a grafikai feladatokat az Intel HD Graphics 6000 látja el.

bmax b3 3

A BMAX B3 Mini PC-t ellátták két USB3.0 és két USB2.0 porttal. Kapott egy HDMI csatlakozót, Type-C, gigabites LAN és fülhallgató csatlakozót is. A kis gépen előtelepített Windows 10 operációs rendszer találtható. A BMAX B3 Mini PC európai szabványú adapterrel 249.99$-ba (76.000 forintba) kerül, amit itt vásárolhatsz meg. A szállításhoz választ az áfa és vámmentes EU Priority Line opciót.

A BMAX B3 Mini PC-t itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás