Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. A BlitzWolf megannyi újdonsággal készült, itt van a digitális távcsövük, 100W-os Type-C kábelük, mindenes szivargyújtó elosztójuk és sok minden más is.

BlitzWolf BW-KC3 Monocular Telescope

BlitzWolf BW-KC3 Monocular Telescope 1

A BlitzWolf nagy újdonsága, a digitális távcső, amivel képeket is rögzíthetsz. Tízszeres nagyítás, de akár 60x digitális zoom is elérhető vele. A képek színhűbb megjelenítésérért előtét lencsét is kapott.

BlitzWolf BW-KC3 Monocular Telescope 2

Fotót, de akár videót is rögzíthetünk. Az előbbit akár 8 megapixel felbontásban, utóbbit FullHD-ben. A 1.5 colos kijelzője 480 x 240 pixel felbontású. A beépített akkumulátora 900mAh kapacitással rendelkezik, amivel 1.5 órán át használhatjuk.

BlitzWolf BW-KC3 digitális távcső 29.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

🔹Kupon : BGKC301

___________________________________________________

20.000mAh kapacitással a BlitzWolf BW-P11 power bank

blitzwolf_bw-p11_3.jpg

Nem csak tudásában, de megjelenésében is különleges a BW-P11, ami már 20.000mAh kapacitással és 18W-ot is támogató, QC3.0 gyorstöltéssel is rendelkezik. Ezzel pedig olyan sebességgel tölthetjük fel a gyorstöltést támogató mobiltelefonunkat, mintha azt a fali töltőre kötöttük volna rá.

blitzwolf_bw-p11_2.jpg

Mind a három USB szabványú porttal is ellátták, így oldalt egy microUSB portot találunk a power bank feltöltéséhez, de elöl megtaláljuk az USB Type-C portot is, amit bemenetként és kimenetként is egyaránt használhatunk. Így a telefon töltőnkkel és a Type-C kábelünkkel is feltölthetjük azt. A front részen még két szabványos USB csatlakozót is találunk, így a Type-C porttal együtt három kimenettel rendelkezik. Ezt a külső akkumulátort is elláttak túltöltés elleni, túláram és túlzott merülés elleni védelemmel is. Így a power bank lekapcsol, hogy ne károsodjanak a cellái a túlzott merüléstől. 14.3 x 7.1 x 3 centiméteres mérettel rendelkezik, amihez 390 grammos súly társul. USB portjai a következő áramerősséget képesek leadni:

  • USB A1(QC): 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
  • USB A2: 5V-3A
  • TYPE-C: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A

Támogatja a QC3.0 gyorstöltési szabványt is, amivel maximálisan 18W is kicsikarható a power bankból. Az akcióban egész jó áron kapható, hiszen 21.99$-ba (6.700 forintba) kerül a BlitzWolf BW-P11 power bank

🔹Kupon : BG4BWP11UK

___________________________________________________

60W/100W Type-C töltő és adatkábel

 

A BlitzWolf itt is újított, mert egy olyan Type-C kábelt dobott a piacra, amivel akár 100W teljesítményű energiát is átvihetünk, hogy feltöltsük róla a laptopunkat.

60W 100W Type-C 2

A harisnyázott kivitel erőssé teszi, az adatátviteli sebessége pedig 480Mbps. Támogatja a gyorstöltési szabványokat is, így QC3.0/4.0, FCP, AFC és PD töltés is lehetséges. Utóbbi fontos, hiszen nagyon sok laptopot már az USB Type-C portján keresztül tölthetünk fel, de a BlitzWolf erre egykülönleges megoldást alkalmazott.

60W 100W Type-C 1

A fejen található csatlakozót akár 180 fokos szögben is elforgathatjuk. Kétoldalt egy-egy visszajelző led kapott helyet, hogy tudjuk, épp töltődik az eszközünk. Két színben, két méretben és két kivitelben kapható. Piros és szürke színekben, 1,2 és 2 méter hosszúsággal, 60W vagy 100W teljesítmény átvitelével.

60W/100W Type-C töltő és adatkábelt itt találod meg

___________________________________________________

Xiaomi Mi Air Purifier 3C légtisztító

Valószínűleg hallottál már a Xiaomi légtisztítójáról, ha máshol nem, akkor tőlünk biztosan. Nem csak szót ejtettünk róla, hanem ki is próbáltuk a Xiaomi Mi Air Purifier 2 levegő tisztító berendezést, ami meggyőzött bennünket.

Most itt van a fejlettebb testvér, a Xiaomi Mi Air Purifier 3C személyében, ami már egy LED kijelzővel is büszkélkedhet. Így minden fontos adat leolvasható a levegőtisztaság mérésére is alkalmas eszköz megjelenítőjéről.

Xiaomi Mi Air Purifier 3C 2

Az eszközön ugyanúgy megtaláljuk az érzékelő szenzorokat, amik megállapítják a szálló por mennyiségéből, hogy mekkora a helyiség szennyezettsége. A légtisztító mérete 52 x 24 x 24 centiméter, így nem foglal nagy helyet. Egy óra alatt 320m3 levegőt képes megmozgatni, az aktívszén-szűrő hatékonyan szűri ki a levegőből a por, pollen, stb.. szennyeződéseket és a 2.5 mikron méretnél nagyobb részecskéket.

Xiaomi Mi Air Purifier 3C 3

Több mód választható, így az egészen halk üzemmódtól kezdve választhatjuk a turbó fokozatot is, amivel már a korábban említett 320m3 levegőt is képes megmozgatni egy óra alatt. A legnagyobb fokozaton is csak 29W a fogyasztása.

Xiaomi Mi Air Purifier 3C 1

A szűrőket természetesen cserélhetjük, ha elhasználódnak. Mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, így a Mi Home alkalmazásba integrálva távolról is vezérelhetjük az eszközt. De megtehetjük vele azt is, hogy ha vendégekkel térnénk haza, kapcsoljon és mozgassa meg a lakás levegőjét, hogy megszűrje, felfrissítse azt. A kuponnal olcsóbb, a szállítás ingyenes az európai (CZ) raktárból.

A Xiaomi Mi Air Purifier 3C 86.99$-ba (~26500 forintba) kerül

🔹Kupon : BGHU0478

___________________________________________________

BlitzWolf BW-CLA1 – Az az elosztó, amit kerestél

A BlitzWolf megoldása kibővíti az autós szivargyújtó csatlakozót. Nem csak egy csatlakozóból kettőt csinál, hanem számos port is heéyet kapott rajta.

BlitzWolf BW-CLA1 2

A különböző aljzatoknak köszönhetően a két szivargyújtó aljzatból 150W-ot vehetünk ki. Ezen kívül két USB port is helyet kapott rajta, amivel elérhető a QC3.0 töltés és ellátták egy Type-C porttal is, ami QC3.0 és PD3.0 töltést is támogat. Így egyben mindent megkapunk rajta.

BlitzWolf BW-CLA1 1

Természetesen a gyártótól ismert módon magas hőmérséklet elleni, túltöltés elleni, túlfeszültség elleni és rövidzárlat elleni védelemmel is ellátták. Ahhoz képes, hogy mennyi mindent tud, nem is kerül sokba, mert csak 17.99$-t kérnek érte.

A BlitzWolf BW-CLA1 elosztót itt találod meg

___________________________________________________

Xiaomi Mi Band 6 Global Version okoskarkötő

mi band 6 1

Végre itt van a Global Version Xiaomi Mi Band 6 okoskarkötő, amihez kedvezmény kódunk is van, így olcsóbban szerezhetitek be a Xiaomi új aktivitásmérőjét.

A Xiaomi Mi Band 6 az eddig megszokott külsőt viszi tovább, de a korábbi modellhez képest, egyharmaddal nőtt a kijelző. Megmaradt az elődnél látott AMOLED panel, ami a 4. generációtól fogva velünk van, de itt megint csavartak egyet. A Mi Band 5 1.1 colos kijelzője helyett már egy 1.56 colos AMOLED panelt kapunk, ami 336 ppi pixelsűrűséggel rendelkezik.

mi band 6 faces

A szilikon szíj is ismerős lehet, újra szabadon variálhatjuk majd a színeket és megmaradt a mágnesesen csatlakoztatható töltőkábel is. A gyártói adatok szerint a Mi Band 6 125mAh akkumulátor kapacitással rendelkezik, amellyel 7 napos üzemidőt vagy 14 napos készenléti időt hozhatunk ki belőle. A csupán 22 gramm tömegű Xiaomi Mi Band 6 már arab, holland, angol, francia, német, olasz, portugál, spanyol, török nyelvű menüvel is rendelkezik.

mi band 6 magnetic charge

Az okoskarkötő Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. Természetesen megmaradt az alvásmonitorozás, lépésszámlálás, üzenet és hívásértesítés, zenevezérlés, a 11 sport mód és  a repertoárt kiegészítették egy „women’s health” móddal is. Van stressz figyelés, légzésgyakorlat, pulzus és véroxigén szint mérés is.

mi band 6 display mi band 6 2

Megmaradt az 5ATM vízállóság, viszont NFC modult most sem kapunk. A Xiaomi Mi Band 6 okoskarkötő a kervezmény kóddal 59.39$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A Xiaomi Mi Band 6 okoskarkötőt itt találod meg

🔹Kupon : band10

 

4K felbontásban rögzít a GPS-es 70mai A800S autós kamera

A 70mai A800S autós kamerába most minden belekerült, amit eddig hiányoltunk. Külön megvásárolható lesz hozzá egy kiegészítő kamera, amit az autó hátsó szélvédőjére helyezhetünk majd fel, így nem csak az utat, de a mögöttünk lévő eseményeket is rögzíthetjük.

Beépített GPS vevővel rendelkezik, amelynek köszönhetően a kamera rögzíti a sebességünket és a megtett utat, amit a térkép szoftver segítségével visszanézhetünk majd. Újdonság a SONY IMX415 szenzor, amellyel már 4K felbontásban rögzíthetünk és 140 fokos látószöggel rendelkező videókat készíthetünk.

70mai a800s 1Az ADAS (Advanced Driver-Assistance System) vezetés közben segít a sávelhagyás és az ütközés elkerülését, amellyel elkerülhetjük a véletlen baleseteket. Természetesen megmaradt a parkoló mód is, így a 3 tengelyű gyorsulásmérőnek köszönhetően automatikusan elindítja a felvételt, ha gyújtás ráadása után azt érzékelné, hogy az autó megmozdul.

A loop recording felvételnek köszönhetően sosem fog betelni a memóriakártyánk, hiszen automatikusan felülírja a korábban rögzített fájlokat. Természetesen, ha hirtelen fékezés, baleset vagy erős irányváltozást érzékel, akkor azt a videófájlt védettként kezeli, így ezek nem kerülnek felülírásra. Beépített WiFi-vel rendelkezik, így a mobiltelefonunkról könnyedén vezérelhetjük és konfigurálhatjuk a kamerát, ha arra lenne szükség.

70mai a800s

A 70mai A800S autós kamera a kedvezmény kóddal 109.99$-ba, azaz 33.57.500 forintba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A 70mai A800S autós kamerát itt találod meg

🔹Kupon : BG70maiA800S

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás