Két rizsfőző, két európai raktáras termék alacsony áron, amelyekhez a szállítás is ingyenes és pár munkanap alatt meg is érkeznek.

Qcooker Mini rizsfőző, ami kevesebb, mint 16000 forintba kerül

 

Az egyik legkisebb rizsfőző a piacon. Ennek megfelelően ez rendelkezik a legkisebb fizikai mérettel is. Így albérletben vagy egy fiatal párnak tökéletes választás lehet. Fizikai mérete 15.95 x 18.95 x 19 centiméter, súlya 1.47 kilogramm és a kis rizsfőző kivehető belsővel rendelkezik.

20181211140732_82913.jpg

beelink_u55_1.jpg

Az elején található gombokkal programozhatjuk be a kívánt főzési módot, illetve kapott egy kijelzőt is, amely megmutatja a főzésből fennmaradó időt. Nem csak rizs főzésére, de zöldségek párolására is alkalmas a  Qcooker Mini.

Mivel a kis rizsfőző idehaza is, tehát 220V-on is működik, ezért csak egy átalakítóra lesz szükségünk a csatlakozójához, ha ez nem lenne a csomagban. Ez most a legolcsóbb rizsfőző, ami csak 49$-ba kerül és európai raktárból rendelhetjük meg, tehát akár pár munkanap alatt meg is érkezhet.

A Qcooker Mini a legolcsóbb a palettáról, így 49$-ba kerül

Csatlakozó átalakító

_____________________________________________________

Xiaomi Mijia Electric Rice Cooker

 

Xiaomi Mijia Electric Rice Cooker 2 A Xiaomi Mijia Electric Rice Cooker rizsfőzőt már WiFi kapcsolattal is ellátták, így a telefonos alkalmazás segítségével tudjuk beállítani a több, mint 3000 rizsfajtához kívánt főzési módot!

Xiaomi Mijia Electric Rice Cooke

Az okosfunkciót persze nem muszáj használnunk, hiszen itt is megtaláljuk a kezelőgombokat és a méretes kijelzőt. Mérete nagyobb, mint az előzőé volt, így már 4 literes kapacitással rendelkezik és 35 x 30 x 24.5 centiméteres méretekkel és 3.8 kilogrammos súllyal rendelkezik. A 890W teljesítményre képes rizsfőző egy öt rétegből álló kivehető belső részt kapott. Nem csak rizs főzésére, hanem különféle zöldségek párolására vagy akár zabkása készítésére is használható, így akár még rizottót is készíthetünk vele.

Xiaomi Mijia Electric Rice Cooker

Megosztás

Hozzászólás