Az alkoholos kézfertőtlenítő adagoló a jelenlegi helyzetben lehet jó választás. A BlitzWolf nem új szereplő az automata szappanadagoló készülékeket gyárók sorában, azonban ez egy teljesen új termék a sorban.

kézfertőtlenítő adagoló

A BlitzWolf BW-FD4 az infravörös érzékelővel ellátott automata kézfertőtlenítő adagolója a gomb nélküli működést az infravörös érzékelő váltja ki. Így csak oda kell tartanunk a kezünket az adagoló fejhez és máris megkapjuk a kívánt gél adagunkat.

kézfertőtlenítő adagoló 2

4 darab AA elemmel működik, amivel akár 6 hónapon keresztül is használható. Az IPX4 védettséggel rendelkező BlitzWolf BW-FD4 megnövelt, 410 milliliteres kapacitással rendelkezik, amihez folyékony kézfertőtlenítőt használhatunk.

kézfertőtlenítő adagoló 1

A BlitzWolf BW-FD4 automata szappanadagoló 6100 forintba kerül, amit itt találsz meg

🔹Kupon : BGBWFD4SD

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás