Három mobilgyártó, amelyekben egy közös. Mindegyik mobiltelefon olcsón szerezhető be és nem csak névtelen márkákat kapunk, hanem van itt Xiaomi mobiltelefon is.

Akik nagyon olcsón szeretnék megúszni az új mobiltelefon vásárlást, azoknak jöhet jól a Doogee, Oukitel és Xiaomi telefonjai. Ezek a mobilok nem csak második mobilnak vagy nagyi telefonnak valók, hanem elsődleges telefonként is megállják a helyüket.

Most a legolcsóbb a Xiaomi Redmi 9 mobiltelefon

A Redmi 9-ből a 4GB memóriás modellt vásárolhatjuk meg 109$, 34 ezer forintos áron, de a 3GB memóriás változat pedig csak 99$-ba kerül.

A telefon kijelzője 6.53 colos, felbontása 2340 x 1080 pixeles. A motorháztető alatt nem a Qualcomm, hanem a MediaTek processzora kapott helyet. Az MTK Helio G85 a Redmi Note 9-ben debütált, az olcsóbb Redmi 9 pedig a Helio G80-at kapta. A nyolc magos processzor, 2 Cortex A75 maggal és 6 Cortex A55 maggal rendelkezik, a grafikus feladatokat a Mali-G52 végzi.

A MediaTek Helio G80 az AnTuTu benchmarkban 200.000 körüli pontszámra képes. A jelenlegi Redmi 9 4GB/64GB-os mérettel rendelkezik, emellett pedig maximálisan 256GB-os memóriakártyát támogat, amit nem a két SIM kártyát támogató tálca egyikére kell helyeznünk, hanem külön microSD foglalatot kapott. A Xiaomi Redmi 9 is Global Version modell, ami már B20 modemmel is rendelkezik, így elérhető vele a B20-as 4G LTE hálózat. Természetesen 2.4 és 5GHz-es WiFi is elérhető, ahogyan a Bluetooth 4.2 is.

Az előlapi kamera a kijelző felső részén kapott helyet, ami a noccs szigeten foglal helyet és 8 megapixeles felbontással rendelkezik, a hátlapon pedig szám szerint négy kamera várja, hogy a elkészíthessük vele a legjobb képeinket. A fő kamera 13 megapixeles, ami egy 8 megapixeles, 118 fokos látószöggel rendelkező társat kapott. Mellé egy 5 megapixeles makró fotózásra alkalmas és egy 2 megapixeles kamerát pedig a bokeh effekttel ellátott képekhez is felszereltek.

A hátlap alá egy 5020mAh kapacitással rendelkező akkumulátort szereltek, ami támogatja a 18W-os gyorstöltést is. A Xiaomi olyan jó fej volt, hogy bár a telefon Type-C portot kapott, meghagyták a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót és az infra portot sem spórolták le, így akár a TV-t, légkondicionálót és más eszközöket is vezérelhetünk vele. A készülék tetejére még egy másodlagos zajszűrő mikrofon is került. Mivel az európai piacra érkezik a modell, így EU szabványú töltőt kapunk, B20 támogatás és természetesen a magyar nyelvű menü is elérhető a telefon rendszerében. A 4GB/64GB-os Redmi 9 mobiltelefon 109.99$-ba (34.000 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg.

A Xiaomi Redmi 9 3GB/32GB

A Xiaomi Redmi 9 4GB/64GB

______________________________________________________

95$ a 4GB memóriás Doogee X95 Pro mobiltelefon

Doogee X95 Pro 2

A Doogee X95 nálunk is járt teszten. Nagyon szerettük, mert remek árat kapott, bár az olcsóságnak megvolt az ára, hogy egy gyengécske hardvert kaptunk a pénzünkért. A Doogee X95 Pro sem egy erőgép, de sokat fejlődött az elődjéhez képest és a 4GB memóriával már egy használható, olcsó készüléket kapunk a pénzünkért.

Doogee X95 Pro display

A 6.52 colos megjelenítő méretes, ám felbontása nem a legnagyobb, de ennyi pénzért azt hiszem, egy rossz szavunk sem lehet az 1200 x 540 pixeles felbontásért. A jó hír pedig, hogy nem TFT, hanem IPS panelt kapunk. Az elődjében is ez kapott helyet és ezért a pénzért kellemesen csalódtam benne.  A készüléket az alsó kategóriába pozícionálták, de még így is örülhetünk, hiszen 4GB memóriát és 32GB tárhelyet kapunk, természetesen microSD kártya használata lehetséges. A noccsos kijelző felett egy 5 megapixeles előlapi kamerát kapunk, a hátoldalon pedig egy 13+2+2 megapixeles triumvirátus várja, hogy fotózhassunk velük. Processzorból egy fejlettebb, 28nm helyett már 12nm-en készülő MediaTek Helio A20 került bele, ami négy magos és a korábbi 1.3GHz helyett, maximálisan 1.8GHz-re képes.

Doogee X95 Pro camera 2

Nagyon jó hír, hogy a Doogee X95 Pro már a legújabb Android 10 rendszert futtatja. Természetesen hazai 4G (B20), GPS/Glonass/Beidou, arcfelismerés, 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth 5.0 is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a microUSB portján pedig 5V/2A teljesítménnyel tölthetjük fel a 4350mAh kapacitású akkumulátorát. Alacsony ára miatt fiataloknak első telefonnak, idősebbeknek vagy második mobiltelefonnak tökéletes választás lehet. A 94.99$-os árával pedig 29.000 forintba kerül, ha nem kérünk rá plusz biztosítást, akkor az áfa és vámmentes EU Priority Line szállítás 3$-ba kerül.

A Doogee X95 Pro mobiltelefont itt találod meg

______________________________________________________

A továbbfejlesztett Doogee X96 Pro is csak 99$

doogee x96 pro header

Szép folytatás az új modell, ami a nálunk is járt Doogee X95 Pro ráncfelvarrott verziója. Á/érték arányokat nézve szépen sikerült a Doogee-nak, mert a bevezető 99$-os ár 31 ezer forintot jelent a virtuális kasszáknál. A Doogee X96 Pro az elődjéhez képest sokat fejődött mert a 4GB memória mellé 64GB tárhely jár. CPU fronton a SC9863A nyolc magos processzora hajtja meg, ami 1.6GHz-re képes.

A 6.52 colos megjelenítő méretes, ám felbontására ennyi pénzért azt hiszem, egy rossz szavunk sem lehet az 1600 x 720 pixelért. A jó hír pedig, hogy nem TFT, hanem IPS panelt kapunk.

doogee x96 pro camera

A noccsos kijelző felett egy 8 megapixeles előlapi kamerát kapunk, a hátoldalon pedig egy 13+2+2+2 optika várja, hogy fotózhassunk velük.  Nagyon jó hír, hogy a Doogee X96 Pro már a legújabb Android 11 rendszert futtatja. Természetesen hazai 4G (B20), GPS/Glonass/Beidou, arcfelismerés és már hátlapi ujjlenyomat olvasó is heéyet kapott rajta. 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth 4.2 is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a microUSB portján pedig 5V/2A teljesítménnyel tölthetjük fel a méretes, 5400mAh kapacitású akkumulátorát.

doogee x96 pro battery

Alacsony ára miatt fiataloknak első telefonnak, idősebbeknek vagy második mobiltelefonnak tökéletes választás lehet. A 99.99$-os árával pedig 31.000 forintba kerül, ha nem kérünk rá plusz biztosítást, akkor az áfa és vámmentes EU Priority Line szállítás 3$-ba kerül.

A Doogee X96 Pro mobiltelefont itt találod meg

A Xiaomi Redmi 9 4GB/64GB-os modellje talán még jobban megéri, hiszen olcsóbb

______________________________________________________

Oukitel WP12 mobiltelefon

  Az 5.5 colos megjelenítője 1440 x 720 pixel felbontású. IPS technológiát használ, így a betekintési szögekkel sem lesz gondunk. A masszív háznak köszönhetően IP68/IP69 védelemmel rendelkezik, ezen kívül pedig magkapta a MIL-STD810G minősítést is. Kibírja, ha 1.5 méteres magasságból ejtenénk le és 15 méteres vízben 30 percen keresztül is használható marad.

Oukitel WP12 display

4 gigabájt memóriát és 32GB belső tárhelyet kapott, amit még egy 128GB-os microSD memóriakártyával is bővíthetünk. Két SIM kártyát támogat és ismeri a B20-as hálózatot is, így idehaza is lesz gyors 4G internetünk. Természetesen GPS, Galileo, Glonass, Beidou műholdtámogatás is van és Bluetooth, WiFi is megtalálható a készülékben. Az előlapi kamera 5 megapixeles, a hátlapra 13+2+2 megapixeles optika került.

A telefonon már Android 11 rendszer fut, a 4000mAh kapacitású akkumulátort az USB Type-C portján keresztük tölthetjük fel az európai szabványú töltőjével. Az Oukitel WP12 99$-ért (31.000 forint) vásárolható meg. A Banggoodnál pedig már megszokhattuk, hogy áfa és vámmentesen rendelhető meg az EU Priority Line szállítást választva.

Oukitel WP12 android 11

Oukitel WP12 battery

Az új Oukitel WP12 mobiltelefont itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás