A Xiaomi Mi Air Purifier 3C európai raktárba került (így áfa és vámmentes), a szállítás ingyenes, a kuponnal pedig még olcsóbb is, amivel 26500 forintba kerül. Tehát itt az ideje az eddig halogatott légtisztító beszerzésének.

Xiaomi Mi Air Purifier 3C légtisztító

🔹Kupon : BGHU0478

Valószínűleg hallottál már a Xiaomi légtisztítójáról, ha máshol nem, akkor tőlünk biztosan. Nem csak szót ejtettünk róla, hanem ki is próbáltuk a Xiaomi Mi Air Purifier 2 levegő tisztító berendezést, ami meggyőzött bennünket.

Most itt van a fejlettebb testvér, a Xiaomi Mi Air Purifier 3C személyében, ami már egy LED kijelzővel is büszkélkedhet. Így minden fontos adat leolvasható a levegőtisztaság mérésére is alkalmas eszköz megjelenítőjéről.

Xiaomi Mi Air Purifier 3C 2

Az eszközön ugyanúgy megtaláljuk az érzékelő szenzorokat, amik megállapítják a szálló por mennyiségéből, hogy mekkora a helyiség szennyezettsége. A légtisztító mérete 52 x 24 x 24 centiméter, így nem foglal nagy helyet. Egy óra alatt 320m3 levegőt képes megmozgatni, az aktívszén-szűrő hatékonyan szűri ki a levegőből a por, pollen, stb.. szennyeződéseket és a 2.5 mikron méretnél nagyobb részecskéket.

Xiaomi Mi Air Purifier 3C 3

Több mód választható, így az egészen halk üzemmódtól kezdve választhatjuk a turbó fokozatot is, amivel már a korábban említett 320m3 levegőt is képes megmozgatni egy óra alatt. A legnagyobb fokozaton is csak 29W a fogyasztása.

Xiaomi Mi Air Purifier 3C 1

A szűrőket természetesen cserélhetjük, ha elhasználódnak. Mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, így a Mi Home alkalmazásba integrálva távolról is vezérelhetjük az eszközt. De megtehetjük vele azt is, hogy ha vendégekkel térnénk haza, kapcsoljon és mozgassa meg a lakás levegőjét, hogy megszűrje, felfrissítse azt. A kuponnal olcsóbb, a szállítás ingyenes az európai (CZ) raktárból.

A Xiaomi Mi Air Purifier 3C 86.99$-ba (~26500 forintba) kerül

🔹Kupon : BGHU0478

Ha nem működne a kupon vagy más termékre kellene kedvezmény, írj nekünk Facebook-on.

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás